Ons beeld op informatiebeveiliging

Aandachtsgebieden

Net zoals een SSL VPN-oplossing alleen niet voldoende is om Het Nieuwe Werken veilig te ondersteunen, is e-mailencryptie alleen niet voldoende om cybercriminelen buiten de deur te houden. Daarvoor is een totaalaanpak nodig waarbinnen SSL VPN’s en e-mailencryptie – hoe belangrijk ook – slechts schakels zijn.

Volledige keten

Informatiebeveiliging is in de visie van Motiv meer dan het inzetten van losse producten. Bij Motiv kijken we graag naar de volledige keten van oplossingen. En om een helder beeld te krijgen van de totale beveiligingsketen die nodig is om de informatiebeveiliging en -voorziening voor een klant optimaal in te richten, hebben we binnen het vakgebied van informatiebeveiliging vijf ‘aandachtgebieden’ of ‘domeinen’ gedefinieerd.

Optimaal beveiligd

Binnen deze domeinen kijken we naar de volledige beveiligingsketen om voor iedere klant de optimale roadmap naar een optimale beveiliging op te kunnen stellen. Zo heeft u als klant de zekerheid dat niets over het hoofd wordt gezien en cybercriminelen niet om de genomen beveiligingsmaatregelen heen kunnen wandelen.

Meer informatie

In een wereld waar informatiebeveiliging steeds belangrijker wordt, biedt Motiv de oplossing. Wilt u meer weten over onze innovatieve en dynamische aanpak van informatiebeveiliging en -voorziening? Neem dan contact op met onze experts via 030-6877007

 
informatie_op_maat

Neem contact op met

Bastiaan Bakker (2)

Ir. Bastiaan Bakker

Directeur Business Development

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail