Cloud & Services

Door de opkomst van cloudcomputing is het al lang niet meer zo vanzelfsprekend dat informatiesystemen allemaal binnen de muren van het kantoor staan. Dat heeft gevolgen voor uw ICT Security. Zo vormt Single Sign-on opnieuw een uitdaging nu functionaliteit bij meerdere partijen wordt belegd. En hoe controleert u of uw cloud-serviceprovider zijn security wel op orde heeft?

Cloud integreren

Met ‘Cloud & Services’ biedt Motiv slimme en innovatieve oplossingen om publieke en private clouddiensten op een beveiligde manier te integreren in uw bestaande bedrijfsvoering. Wij zorgen er voor dat de infrastructuur aan elkaar wordt geknoopt en we beheren het geheel, inclusief de contractuele zaken. Met voor u als klant de zekerheid dat alles veilig functioneert. Daarnaast biedt Motiv met ‘Security-as-a-Service’ private clouddiensten die een optimale beveiliging bieden, zoals u van Motiv gewend bent.

Meer informatie

In een wereld waar informatiebeveiliging steeds belangrijker wordt, biedt Motiv de oplossing. Wilt u meer weten over onze aanpak van Cloud & Services? Neem dan contact op met onze experts via 030-68 77 007.