Cyber Security

Er gaat geen dag voorbij zonder nieuwsberichten over cybercriminaliteit. Als hackers kunnen inbreken bij KPN, DigiNotar en Sony PlayStation, dan kan dat ook bij u. Maar herkent u de nieuwe cyberdreigingen en onderkent u het belang van Cyber Security?

Cyber Security-model

Motiv heeft een model ontwikkeld om meer grip te krijgen op en weerbaarder te worden tegen cyberaanvallen. Binnen dit model zorgt een Computer Emergency Response Team voor de ‘security intelligence’ zodat een dreiging kan worden aangepakt nog voordat de aanval wordt uitgevoerd. Het snel reageren op dreigingen is de taak van het Security Operating Center (SOC).

MotivCyb als partner

De Cyber Security-experts van Motiv kunnen u helpen bij het opzetten van een CERT en SOC en het opbouwen van ‘security intelligence’ zodat ook u realtime kunt reageren op securitydreigingen. Uiteraard is Motiv ook uw partner als het gaat om het verhogen van uw fysieke weerbaarheid, bijvoorbeeld met het high-performance beveiligingsplatform van Crossbeam in combinatie met de beveiligingsoplossingen van onze andere partners.

Meer informatie

In een wereld waar informatiebeveiliging steeds belangrijker wordt, biedt Motiv de oplossing. Wilt u meer weten over onze aanpak van Cyber Security? Neem dan contact op met onze experts via 030-68 77 007.