Informatie op maat

“Als we toch eens wisten wat we weten... dan zouden we verbaasd zijn over de rijkdom van onze kennis.” ~ Immanuel Kant (1724-1804) “Met ‘Informatie op maat’ stellen we de persoon die met informatie werkt centraal.” ~Bastiaan Bakker, Directeur Business Development bij Motiv

Informatie heeft alleen waarde als je de informatie op het juiste moment paraat hebt. In de praktijk blijkt echter dat informatie als gevolg van een versnipperde informatievoorziening vaak moeilijk te vinden is. Informatiestromen lopen intern en extern door elkaar heen en data worden verwerkt en opgeslagen in diverse applicaties en databases.

Informatie altijd toegankelijk

Motiv helpt u de bedrijfsprocessen en informatievoorziening aan gebruikers te optimaliseren door bestaande informatiesystemen veilig en innovatief te koppelen en indien nodig nieuwe (mobiele) applicaties te realiseren. Bestaande informatiebronnen worden zodanig geoptimaliseerd dat de gebruiker daar efficiënt mee kan werken, zowel op kantoor, thuis als onderweg. Op die manier is informatie altijd actueel, consistent, toegankelijk, vindbaar en vertrouwelijk.

Maatwerk

De experts van Motiv helpen u graag bij het stroomlijnen van uw informatievoorziening, met maatwerkapplicaties die de gegevens uit de diverse systemen op één manier presenteren richting pc, laptop, smartphone of tablet. En zoals u gewend bent van Motiv zijn die applicaties altijd ontworpen met security in gedachten, zodat uw bedrijfsinformatie altijd beschermd is.

Meer informatie

In een wereld waar informatiebeveiliging steeds belangrijker wordt, biedt Motiv de oplossing. Wilt u meer weten over onze aanpak van ’Informatie op maat’? Neem dan contact op met onze experts via 030-68 77 007.