Uw ICT Security uitbesteden?

Ontzorgen met concrete oplossing

"Door een heldere analyse en begrip te hebben voor uw situatie zijn we als geen ander in staat om te begrijpen hoe we met een slimme oplossing uw probleem weg kunnen nemen.” ~ Vincent Kalkhoven, Operationeel Directeur van Motiv

Maatwerk wordt door Motiv niet geschuwd. Het is vaak de ideale manier om heel pragmatisch tot een invulling van uw specifieke behoefte te komen of voor integratie van nieuwe technologie met bestaande systemen en platformen.

Breed portfolio

Motiv biedt een scala aan SaaS-diensten en diverse beheerdiensten die ook nog eens op maat voor u  worden gemaakt. Dit geeft u maximale flexibiliteit bij het bepalen van welk deel van het technisch en functioneel beheer u wilt uitbesteden en wat u zelf wilt blijven doen.

Uitbreiding portfolio

In de nabije toekomst zullen gebruikers een nog grotere vrijheid krijgen, applicaties worden centraal aangeboden vanuit datacenters, private of public clouds en data zullen op meerdere plaatsen worden opgeslagen. En dat alles het liefst op een aantoonbaar veilige manier. In dit kader heeft Motiv zijn portfolio en SaaS-dienstverlening recent uitgebreid met een zeer sterke Indentity & Access Management-propositie en is het loggen en monitoren van ICT-componenten uitgebreid met het monitoren van informatiestromen door de keten. Samen met u maken we de stap richting risicogebaseerd denken.

Motiv als partner

Wij werken met u samen op de manier hoe u dat wilt. Of het nu gaat om het tijdelijk inhuren van personeel voor in de lijn of een project, of het volledig uitbesteden van het project inclusief service contract voor het toekomstige beheer; samen met u bepalen we de vorm van dienstverlening die het beste bij u past.

Neem contact op met

Vincent Kalkhoven (2)

Vincent Kalkhoven

Directeur Business Innovation & Development

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail

uitbesteden_ictsecurity