Applicatieontwikkeling

Onze brede expertise betekent dat de klant één partner heeft voor het volledige proces. Van applicatieontwerp en -ontwikkeling tot implementatie en onderhoud. Dat leidt tot korte communicatielijnen en dus een snelle oplevering.” ~ Rohald Boer, Business Line Manager van Motiv

Motiv voelt zich in complexe omgevingen als een vis in het water. Zo hielpen wij DHV met het onder controle krijgen van projectcalculaties en -prognoses. Internationaal marktonderzoeker Cegedim Dendrite kan nu kwalitatief hoogstaande onderzoeken uitvoeren, waarbij per land rekening wordt gehouden met de geldende wet- en regelgeving.

Informatievoorziening is maatwerk

Motiv is als geen ander in staat om complexe processen te analyseren en dit te vertalen naar een functioneel, gestructureerd en veilig informatiesysteem. Doordat binnen Motiv alle disciplines zijn vertegenwoordigd – projectmanagers, informatieanalisten, programmeurs, grafische vormgevers, databasespecialisten – wordt de applicatie op zeer efficiënte wijze ontworpen en gebouwd. Om de diensten op elkaar af te stemmen, hebben wij het Motiv AO Framework ontwikkeld.

Het succes van alle nieuwe implementaties hangt sterk af van de adoptie onder eindgebruikers. De consultants van Motiv begeleiden en trainen hen daarom tijdens de ingebruikname van de applicatie. Hierdoor kunnen zij snel aan de slag wat de effectiviteit van de nieuwe applicatie vergroot.  

Motiv als partner

Motiv is zowel ISO 20000, ISO 9001 als ISO 27001 gecertificeerd. Daarmee toont Motiv aan zowel het ontwikkelproces als het toegepaste niveau van informatiebeveiliging aantoonbaar onder controle te hebben. Wij bieden verschillende diensten die ervoor zorgen dat het kloppende hart van de organisatie altijd onder controle is en aansluit op de bedrijfsprocessen.

Video: Werken als applicatieontwikkelaar?

Neem contact op met

Rohald-Boer

Rohald Boer

Business Line Manager

Applicatieontwikkeling, Projectmanagement en Consultancy

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail