Microsoft applicatie- en database ontwikkeling

Motiv ontwikkelt hoogwaardige informatiesystemen op basis van Microsoft technologie. Motiv heeft binnen het Microsoft Partner Network-programma de Gold-status op de competentie 'Web Development'

Dankzij de Gold-status krijgt Motiv nog meer mogelijkheden om haar klanten optimaal te dienen met de producten en diensten op het gebied van Web-development van Microsoft.

Motiv onderscheidt zich door een zeer grondige kennis van een groot aantal Microsoft-technologieën in de praktijk toe te passen en op die manier bedrijven te helpen bij het optimaal ontwikkelen en beveiligen van applicaties. Onze brede expertise betekent dat u één partner heeft voor het volledige proces: van applicatieontwerp- en ontwikkeling tot implementatie en onderhoud.
 
Motiv treedt indien nodig buiten de gebaande paden en durft op verantwoorde wijze innovatieve oplossingen in te zetten. Het te bereiken doel en de te ondersteunen bedrijfsprocessen staan hier te allen tijde bij centraal. De voor u op maat gemaakte applicaties worden standaard voorzien van een bovengemiddeld beveiligingsniveau. Welke mate van extra security u ook wilt, Motiv heeft de expertise in huis.

ASP. NET

De ontwikkeling van informatiesystemen is gebaseerd op ASP.NET.  Waar mogelijk en zinvol wordt gebruik gemaakt van standaardcomponenten. Op basis van een gedegen applicatieontwerp wordt de ideale oplossing gekozen. De door Motiv toegepaste ontwikkelmethodiek zorgt ervoor dat er flexibel kan worden omgegaan met voortschrijdend inzicht tijdens het ontwikkeltraject. De hieruit volgende veranderingen worden meegenomen in de nieuwe applicatie.

Databasetechnologie

Wij zijn expert op het gebied van Microsoft SQL Server en Oracle databasemanagement. Onze database-administrators beschikken over specifieke kennis op het gebied van databasebeveiliging en databasebeschikbaarheid. Voor databases met veel vertrouwelijke informatie of databases gekoppeld aan het internet is beveiliging en beschikbaarheid cruciaal. Onze database administrators voeren hun werkzaamheden dan ook uit volgens standaarden als ISO 27002 en Voorschrift Informatiebeveiliging Rijksoverheid.

Neem contact op met

Rohald-Boer

Rohald Boer

Business Line Manager

Applicatieontwikkeling, Projectmanagement en Consultancy

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail