Veilige Apps

“App development van Motiv heeft een heel hoog en betrouwbaar ontwikkelingsniveau. Niet alleen de ontwikkeling is van belang maar ook het security-aspect speelt een grote rol.” ~ Rohald Boer, Business Line Manager van Motiv

Secure Mobile Apps

Mobiele applicaties worden steeds vaker ingezet om klanten of medewerkers toegang te bieden tot zakelijke informatiesystemen. Daarmee neemt ook in het mobiele domein het belang van een veilige applicatieontwikkeling toe. U wilt immers niet dat hackers via de mobiele app meekijken in uw systemen en bedrijfskritische gegevens aanpassen of stelen.

Security als kwaliteitscriterium

Motiv heeft een ruime ervaring als het gaat om het ontwikkelen van veilige webapplicaties. Die ervaring zetten we nu ook in voor de ontwikkeling van veilige mobiele applicaties voor iOS, Android en Windows Phone. Dat doen we door informatiebeveiliging als een onlosmakelijk kwaliteitscriterium mee te nemen in het ontwikkeltraject. Tijdens de ontwikkeling vindt op meerdere meetpunten een controle plaats op de beveiliging. Onze ontwikkelaars hebben security dan ook als specialisatie en kijken niet alleen naar de functionaliteit van de applicatie.

IBAN BIC service

Iedereen in Nederland krijgt een langer rekeningnummer. De komende jaren gaan consumenten en bedrijven gebruik maken van IBAN (International Bank Account Number). Het is een langer rekeningnummer dat voor een deel bestaat uit het huidige nummer. Organisatie kunnen voor meer informatie de website www.ibanbicservice.nl gebruiken. Motiv heeft in samenwerking met een andere organisatie een beschikbare App voor deze dienst ontwikkeld.

De App is via de volgende URL's beschikbaar: 
http://itunes.apple.com/nl/app/overopiban-app/id548270072
https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.dnb.overopiban
http://www.windowsphone.com/nl-nl/apps/53f31244-a2d5-412c-a84c-2dea72b1925a

Voor meer informatie, kijkt u bij referenties.

Motiv als partner

Motiv is zowel ISO 20000, ISO 9001 als ISO 27001 gecertificeerd. Daarmee toont Motiv aan zowel het ontwikkelproces als het toegepaste niveau van informatiebeveiliging aantoonbaar onder controle te hebben. De expertise van Motiv komt onder andere tot uiting in de overopIBAN-app om bij een Nederlands rekeningnummer het bijbehorende International Bank Account Number op te zoeken.

Neem contact op met

Rohald-Boer

Rohald Boer

Business Line Manager

Applicatieontwikkeling, Projectmanagement en Consultancy

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail