Oracle applicatie- en database ontwikkeling

Bent u voor uw organisatie op zoek naar de beste Oracle developer? Heeft u een complexe Oracle databaseomgeving? Motiv heeft de juiste Oracle expertise in huis.

Onze brede expertise betekent dat u één partner heeft voor het volledige proces: van applicatieontwerp en –ontwikkeling tot implementatie en onderhoud. Dat leidt tot korte communicatielijnen en dus een snelle oplevering.

Motiv treedt indien nodig buiten de gebaande paden en durft op verantwoorde wijze innovatieve oplossingen in te zetten. Het te bereiken doel en het te ondersteunen bedrijfsprocessen staan hier te allen tijde bij centraal. De voor u op maat gemaakte applicaties worden standaard voorzien van een bovengemiddeld beveiligingsniveau. Welke mate van extra security u ook wilt, Motiv heeft de expertise in huis.

Onze ervaren Oracle developers ontwikkelen binnen het gehele softwarespectrum; van de datalaag met behulp van Oracle stored objects (bijvoorbeeld PL/SQL in gegenereerde packages en triggers), tot aan client/server toepassingen, web-enabled Forms/Reports, APEX en Java/XML oplossingen.

Schaalbaar en snel

Bij Java/XML oplossingen wordt gebruik gemaakt van de laatste versies van JDeveloper, JHeadstart en de (Oracle) applicatieserver. Bij het ontwikkelen van software wordt door de ontwikkelaars meteen rekening gehouden met de snelheid, schaalbaarheid en beveiliging van de applicatie. Naast nieuw- en herbouwprojecten worden regelmatig migraties en conversies voor bestaande (Oracle) applicaties uitgevoerd.

Databasetechnologie

Wij zijn expert op het gebied van Microsoft SQL Server en Oracle databasemanagement. Onze database-administrators beschikken over specifieke kennis op het gebied van databasebeveiliging en databasebeschikbaarheid. Voor databases met veel vertrouwelijke informatie of databases gekoppeld aan het internet is beveiliging en beschikbaarheid cruciaal. Onze database administrators voeren hun werkzaamheden dan ook uit volgens standaarden als ISO27002 en Voorschrift Informatiebeveiliging Rijksoverheid.