Managed Services

Met Motiv Managed Services draagt u complexe materie zoals technisch en applicatiebeheer over aan specialisten.

Het uitbesteden van specifieke beheertaken biedt een aantal voordelen. Als klant heeft u de zekerheid dat de systemen en applicaties die Motiv in beheer heeft continu up-to-date zijn, en dit tegen een vaste prijs. Doordat het beheer bij één partij is belegd, heeft u als klant ook maar één aanspreekpunt. 

Motiv Application Services

Een voorbeeld van een Managed Service die Motiv levert, is Motiv Application Services (MAS) dat is gericht op het onderhouden, beheren en bewaken van bedrijfskritische online applicaties. Met MAS levert Motiv het technisch en applicatiebeheer van de informatievoorziening en secure hosting van de applicatie. Uw internetapplicatie kan eenvoudig gebruikmaken van additionele securitydiensten zoals sms-authenticatie bij aanloggen en geavanceerde web application firewall-diensten.

Gecertificeerde dienstverlening

Motiv’s bedrijfsprocessen, softwareontwikkeling en Managed Security Services zijn gecertificeerd op basis van ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), ISO 27001 (informatiebeveiliging), ISO 20000 (Service Management op basis van ITILv3) en NEN 7510 (informatiebeveiliging binnen de zorg). De hosting van uw applicaties kan worden verzorgd vanuit twee cybercenters. Hiermee kunt u met Motiv afspraken maken over de eisen met betrekking tot zeer hoge beschikbaarheid en beveiliging van uw internetapplicaties.

Meer informatie

Meer weten? Neem dan contact op met Motiv via 030-68 77 007.

Neem contact op met

Gerard-Klop

Gerard Klop

Product Manager

Cyberdreigingen | Security Management

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail