Cloud- en datacenterdiensten

ICT-Security is complex en 100% privacy plus 100% veiligheid bestaat helaas niet. Hackers vinden dagelijks nieuwe technieken of zwakke plekken om door de beveiliging heen te breken. Om die reden zijn een gedegen security architectuur en professioneel security beheer essentieel.

Het primaire doel van ICT middelen binnen een organisatie is toegang tot de kritische applicaties en bedrijfsinformatie door geautoriseerde gebruikers. En op die wijze ook het veilig kunnen werken. Dit vereist de juiste beveiligingsmaatregelen om beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatiestromen tussen gebruiker en applicatie te kunnen garanderen. Deze maatregelen moeten alle technische schakels uit de informatieketen beschermen.

Security vanuit de cloud

Motiv biedt ICT Security diensten waarmee u invulling geeft aan de voor u noodzakelijke beschermende en controlerende maatregelen voor uw kritische applicaties en bedrijfsinformatie. Wij bieden u de mogelijkheid om ICT Security diensten vanuit de cloud in één enkel service level agreement (SLA) te combineren met maatwerk security oplossingen bij u op locatie. Hierdoor is optimale integratie met uw ICT infrastructuur mogelijk terwijl u tegelijkertijd profiteert van één single-point-of-contact voor uw gehele ICT beveiliging. Motiv is graag partner op dit vlak.

Wij bieden oplossingen aan op het gebied van:

Zelf doen of uitbesteden

ICT Security wordt vaak nog steeds door de eigen IT afdeling binnen een organisatie beheerd. Doordat beveiliging steeds complexer wordt en sneller veranderd, is dit het moment om informatiebeveiliging uit te besteden.Daarbij zien ook een toenemende trend dat steeds meer ICT Security diensten via de publieke cloud beschikbaar zijn. En om optimaal gebruik te maken van de schaalvoordelen en elasticiteit van de cloud biedt Motiv diverse beheerdiensten, zowel vanuit de cloud als op locatie.

Motiv onderscheidt een drietal unieke beheerdiensten

  • Full Connect
  • Service Connect
  • Easy Connect

Neem contact op met

Gerard-Klop

Gerard Klop

Product Manager

Cyberdreigingen | Security Management

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail