Check Point firewall – beschermd tegen dreigingen

Met een Check Point firewall is uw organisatie beschermd tegen dreigingen van buitenaf. Laat Motiv u adviseren op dit gebied.

Check Point firewall: bescherm uw bedrijfsnetwerk

Met behulp van een firewall beschermt u uw organisatie tegen de dreigingen van het internet. Een van de partners waar Motiv mee samenwerkt op dit gebied is Check Point. Dit bedrijf is marktleider op het gebied van firewall- en VPN-technologie en kenmerkt zich door altijd weer voorop te lopen op het gebied van netwerkbeveiliging. Kies ook voor een Check Point firewall en bescherm uw bedrijf en bijbehorende netwerken tegen gevaar van buitenaf.
 

Check Point firewall: next generation

Wie kiest voor een Check Point firewall kiest voor een ‘next generation firewall’. De standaardbeveiliging breidt u dankzij de blade-technologie van Check Point zeer eenvoudig uit. Deze technologie behandelt elke firewall-functie als individuele, volledig configureerbare eenheden. Geïnstalleerde softwaremodules kunnen op basis van een abonnement worden ingeschakeld en zo bepaalt u zelf van welke beveiligingsopties u gebruikmaakt.
 

Motiv en Check Point firewall

De consultants van Motiv beschikken over een diepgaande kennis op het gebied van de technologie rondom Check Point. We maken binnen onze oplossingen zelf ook gebruik van de appliances die Check Point aanbiedt. U moet dan bijvoorbeeld denken aan oplossingen voor netwerkbeveiliging binnen een organisatie en cloud- en datacenter security diensten. Daarnaast is het ook mogelijk voor u om een servicecontract af te sluiten voor het laten beheren van uw Check Point-producten door onze specialisten.
 

Laat u door ons informeren 

Behoefte aan meer informatie over Check Point security voor uw bedrijf en bijbehorende situatie? Neem dan contact op met Bart  Verhaar, Product Manager. E-mail: bart.verhaar@motiv.nl, telefoon: +31 (0)30 68 77 007.
 

Neem contact op met

Erik Delfgaauw 314x

Erik Delfgaauw

Product Manager

Next Generation Firewall | Veilig Telewerken | Sterke Authenticatie

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail