ICT-beveiliging – uitgebreid beschermen van bedrijfsdata

Zorg voor de juiste ICT-beveiliging en bescherm al uw bedrijfsdata zodat deze data niet benaderbaar zijn door derden.

ICT-beveiliging: regel het goed in

De netwerkinfrastructuur van uw bedrijf vormt als het ware de toegangspoort tot al uw ICT-middelen. Kan iemand door deze poort, dan heeft hij of zij ook toegang tot al uw data en applicaties. Zolang u niet aangeeft wie er door deze poort mag, weet u ook niet wie bij uw gegevens mogen komen en wie niet. Dat is natuurlijk iets wat voorkomen moet worden, zeker gezien de dreigingen als malware, spyware, hackers en virussen die overal op de loer liggen.

Vertrouwelijke gegevens

Een kwaadwillende partij kan door een lek in uw ICT-beveiliging uw geautomatiseerde systeem binnendringen om zo gevoelige informatie te achterhalen. Daarnaast kunnen zij ook toegang tot andere computers en devices binnen uw netwerk krijgen. Zet Web Security van Motiv in als onderdeel van uw complete ICT-beveiliging en alle gebruikers profiteren van realtime bescherming tegen geavanceerde malware. Deze dienst bieden wij als een volledig beheerde cloudservice aan en er is geen additionele hardware voor nodig.

ICT-beveiliging voor uw bedrijf

Wilt u weten hoe uw bedrijf de juiste maatregelen neemt op het gebied van ICT-beveiliging? Neem dan voor meer informatie contact op met Gerard Klop, Product Manager. E-mail: gerard.klop@motiv.nl, telefoon: +31 (0)30 68 77 007.

Neem contact op met

Gerard-Klop

Gerard Klop

Product Manager

Cyberdreigingen | Security Management

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail