Informatiebeveiliging – bescherm bedrijfsgevoelige data

De standaardmaatregelen bij informatiebeveiliging zijn vaak beperkt. Kies daarom Motiv en profiteer van uitgebreide bescherming van bedrijfsgevoelige data.

Informatiebeveiliging: bescherming tegen cyberdreigingen

Er zijn nogal wat risico’s verbonden aan websurfen. Denk bijvoorbeeld aan virussen op het netwerk die vrij spel krijgen na een bezoek aan een besmette site of gegevensdiefstal door social engineers. Maar ook ongewenst surfgedrag van werknemers kan uw organisatie in verlegenheid brengen. Met Web Security biedt Motiv u een pasklare oplossing op het gebied van informatiebeveiliging. U bent beschermd tegen cyberdreigingen zoals het downloaden van malware en u kunt bepaalde categorieën websites preventief blokkeren.

Realtime bescherming

Web Security van Motiv zorgt voor informatiebeveiliging en biedt gebruikers realtime bescherming tegen geavanceerde malware. Het maakt daarbij niet uit of een gebruiker werkt vanaf een vaste werkplek of een flexwerkplek en of het gaat om een mobiel apparaat. Onze informatiebeveiliging analyseert in de cloud data die afkomstig zijn van meer dan negenhonderd miljoen endpoints. Op die manier worden inbraakpatronen in een vroeg stadium ontdekt en worden onbekende inbraakpatronen volledig geanalyseerd op verdachte handelingen.

ISO-gecertificeerde clouddienst

Voor web security maken wij gebruik van een ISO-gecertificeerde publieke clouddienst die een beschikbaarheid biedt van maar liefst 99,999 procent: Forcepoint ThreatSeeker Intelligence Cloud. Dit intelligence-netwerk:
  • valideert al het in- en uitgaande webverkeer;
  • blokkeert indien gewenst bepaalde categorieën websites of zelfs afzonderlijke websites aan de hand van black lists en white lists;
  • dwingt één content security policy af voor zowel gebruikers op kantoor, thuis als onderweg;
  • biedt uitgebreide maandelijkse rapportages op het gebied van security, bandbreedtegebruik en surfgedrag en slaat alarm in geval van ongewenste situaties.

Meer weten over informatiebeveiliging?

Wilt u weten hoe uw bedrijf verstandig om kan gaan door maatregelen op het gebied van informatiebeveiliging te nemen? Neem voor meer informatie contact op met Gerard Klop.
 

Neem contact op met

Gerard-Klop

Gerard Klop

Product Manager

Cyberdreigingen | Security Management

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail