Information security – uw online informatie veilig beschermd

Met information security beschermt u al uw digitale informatie tegen ongeoorloofde toegang van buitenaf.

Information security: belangrijk voor elke organisatie

Of het nu gaat om een heel bedrijfsnetwerk van computers en systemen of alleen een losse desktop die verbonden is met het internet: in elke denkbare situatie is het belangrijk dat er op de juiste manier gebruik wordt gemaakt van information security.

De basisprincipes van information security

De drie letters CIA zijn het hart van het begrip information security. We hebben het dan over de uit het Engels afkomstige termen confidentiality, integrity en availability. Of zoals we dat in het Nederlands noemen: betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid. Dit zijn de belangrijkste termen waar information security om draait.

Veilige communicatie

Er komen steeds meer dreigingen bij op het gebied van het bewaren of verzenden van elektronische data. Hierdoor wordt het goed kunnen beveiligen van deze data steeds belangrijker. Met information security via Motiv beschikt u over de noodzakelijke tools voor veilige communicatie en bescherming van data.

Advies over information security

Weet u hoeveel schade een beveiligingsinbreuk aan uw reputatie of merk kan toebrengen? Neemt u bij de afstemming van uw beveiligingsstrategie op uw risicomanagement alle interne en externe dreigingen mee? Deze en vele andere vragen zijn van belang als u aan de slag gaat met information security binnen uw bedrijf. De specialisten van Motiv kunnen u er nog veel meer over vertellen, dus neem voor meer informatie contact met ons op.

De voordelen voor uw bedrijf

Wij helpen u om uw medewerkers, processen en technologie effectief in balans te krijgen. Zo bent u als organisatie in staat om risico’s beter in te schatten, waardoor u betere beslissingen neemt en de kosten reduceert. Uw organisatie blijft bovenal  beter beschermd tegen zowel interne als externe dreigingen.

Meer informatie over information security

Wilt u ook profiteren van de voordelen van information security binnen uw organisatie? Neem dan voor meer informatie contact op met Gerard Klop, Product Manager. E-mail: gerard.klop@motiv.nl, telefoon: +31 (0)30 68 77 007.
 

Neem contact op met

Gerard-Klop

Gerard Klop

Product Manager

Cyberdreigingen | Security Management

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail