Consultancy & Detachering

Zit u met vraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging? Onze consultants komen met concrete oplossingen die we graag voor u ontwerpen en implementeren.

Ervaren consultants

De consultants van Motiv hebben veel ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en beschikken veelal over een certified information systems security professional (CISSP)-certificering. Bijna dagelijks worden onze consultants gevraagd om advies uit te brengen over een voorgenomen beveiligingsmaatregelen of om de getroffen beveiligingsmaatregelen aan een kwaliteitscontrole te onderwerpen. Onder andere NS en Natuurmonumenten wisten hun beveiligingsniveau met de ondersteuning van Motiv al op een hoger niveau te brengen.

Het realiseren van een samenhangende en beveiligde informatievoorziening is een complex proces waar een lange adem voor nodig is. De consultants van Motiv kunnen u ook ‘in house’ veel werk uit handen nemen.

Security Blueprint

Voor het oplossen van beveiligingsvraagstukken heeft Motiv de ‘Security Blueprint’ ontwikkeld. Via een gestandaardiseerde werkwijze en bijbehorende hulpmiddelen en technieken kunnen de securityconsultants van Motiv al binnen zeer korte tijd een complete blauwdruk opleveren voor het oplossen van securityvraagstukken.

Meer informatie

Indien u interesse heeft in of vragen heeft over onze Consultancy & Detachering kunt u voor meer informatie contact opnemen met Rohald Boer, Business Line Manager. E-mail: rohald.boer@motiv.nl, telefoon: +31 (0)30 68 77 007.

Neem contact op met

Vincent Kalkhoven (2)

Vincent Kalkhoven

Directeur Business Innovation & Development

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail