Trainingen

Met ICT Security Trainingen draagt Motiv bij aan een hogere productiviteit. Diepgaande kennis van producten zorgt er immers voor dat incidenten en problemen sneller worden opgelost.

Uniek trainingsaanbod

Motiv en value-added distributeur Westcon Security hebben hun expertise op het gebied van trainingen samengevoegd. Samen bieden wij een uniek trainingsaanbod aan. Alle trainingen zijn inclusief cursusmateriaal op het gebied van netwerkbeveiliging en diepgaande theoriekennis en praktijkvoorbeelden in labopstellingen. Trainingen kunnen desgewenst worden afgesloten met een praktijkexamen voor certificering over het product.

Motiv Incompany

Vanaf vier cursisten biedt Motiv de mogelijkheid om de training ‘in company’ te verzorgen. Een bewezen concept: uit de praktijk blijkt overduidelijk dat er beter wordt geleerd in een kleine kring van bekenden met een gemeenschappelijk doel, waarbij de leerstof is toegesneden op de eigen organisatie en alleen die kennis wordt aangereikt die echt nodig is.

Meer informatie

Elke eerste maand van het kwartaal bieden wij de mogelijkheid tot  het volgen van een training. Klik op ICT Security Trainingen voor meer informatie.