Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

CIODAY 2019 Roundtable

dinsdag 26 november 2019 12:00 - 14:30Beurs van Berlage, Damrak 243 te Amsterdam
"Zo houdt Radboudumc grip op multicloud"
Veel organisaties zijn tegenwoordig niet gebonden aan één cloudplatform en -aanbieder. Anno 2019 regeert de multicloud. Hoe je, op architectuurniveau, rekening houdt met governance, compliance en beveiliging? Dat vertelt Tom Driessen, infrastructuur architect bij het Radboud Universitair Medisch Centrum, tijdens een exclusieve rondetafel sessie op 26 november in Amsterdam. CIO Magazine, Motiv en Check Point Software, experts op het gebied van cyber security in complexe (cloud-) omgevingen, nodigen u graag uit voor deze sessie.

Radboudumc gebruikt steeds meer clouddiensten zoals Software as a Service en Platform as a Service. En de verwachting is dat het aantal cloudabonnementen alleen maar zal toenemen. Met groter wordende uitdagingen op het gebied van data uitwisseling/integratie, datakwaliteit, databeveiliging en data eigenaarschap. Tijdens deze sessie gaat Tom Driessen in op de lessons learned.

Verder zal Arjen Vriens, verbonden aan het onafhankelijke adviesbureau CloudNation, tijdens de sessie ingaan op de do’s & don’ts, op basis van ervaringen uit de dagelijkse adviespraktijk.

Locatie en tijd
De sessie wordt georganiseerd op 26 november a.s. in Beurs van Berlage, Damrak 243 te Amsterdam. Aanvang van de rondetafel sessie is 12.00 uur en zal worden gecombineerd met een luxe lunch. Deze sessie vindt plaats tijdens CIODAY waar je voorafgaand en aansluitend uitgenodigd bent om de plenaire sessies bij te wonen. Heb je interesse om deel te nemen aan deze exclusieve sessie, maar wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Frances Kosters

Meer informatie op de website van ICT Media