Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Motiv Borrel: After Summer BBQ (13/09)

vrijdag 13 september 2019 van 17:30 uur - 22:00 uurPoortdijk 13 IJsselstein
Elke maand organiseren wij de Motiv Borrel in ons Motiv Grand Café, gevestigd in de historische "Uitspanning" in IJsselstein. Een monumentale plek waar zaken en plezier al eeuwen samenkomen. Waar anders dan op deze bijzondere plek ontmoeten collega's, leveranciers, partners, distibuteurs en klanten elkaar tijdens een gezellige, informele netwerkborrel.

Wil je voor het eerst kennismaken met Motiv?
Ook dan ben je van harte welkom!

Vrijdag 13 september

Op vrijdag 13 september heten wij je vanaf 17.30 uur van harte welkom in ons Motiv Grand Café. Verrijk je netwerk, geniet van een drankje en laat je verrassen door de heerlijke gerechten die wij deze avond serveren.

Locatie

Het Motiv Grand Café is gevestigd in de “Uitspanning”.

Poortdijk 13
3402 BM IJsselstein

Parkeren is onder andere mogelijk op de volgende locaties:
Hazenveld (1 min)
Parkeergarage Eiteren (3 min)

afbeelding op Motiv Borrel: After Summer BBQ
afbeelding op Motiv Borrel: After Summer BBQ

Deze borrel wordt gesponsord door Forcepoint.

Forcepoint is ontstaan door het samenvoegen van Raytheon Cyber Products, Websense en Stonesoft, en transformeert de cybersecurity-markt door de aandacht te verleggen naar het belangrijkste onderwerp: het begrijpen van menselijke gedragingen en intenties tijdens de omgang met gevoelige gegevens, waar deze zich ook bevinden. De onbuigzame oplossingen van Forcepoint stellen organisaties wereldwijd in staat om hun medewerkers onverhinderd toegang te geven tot de gegevens en applicaties die zij nodig hebben, waarbij zowel de veiligheid als het voldoen aan wet- en regelgeving maximaal gewaarborgd blijft.

Ja, ik kom naar het Motiv Grand Café!