Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Motiv Borrel - San FranCisco Style

woensdag 13 november 2019 van 17:30 uur - 22:00 uurPoortdijk 13 IJsselstein
Elke maand organiseren wij de Motiv Borrel in ons Motiv Grand Café, gevestigd in de historische "Uitspanning" in IJsselstein. Een monumentale plek waar zaken en plezier al eeuwen samenkomen. Waar anders dan op deze bijzondere plek ontmoeten collega's, leveranciers, partners, distibuteurs en klanten elkaar tijdens een gezellige, informele netwerkborrel.

Wil je voor het eerst kennismaken met Motiv?
Ook dan ben je van harte welkom!

Woensdag 13 november

Wees niet bang, Motiv verhuist niet naar San Francisco. In plaats daarvan halen wij op woensdag 13 november San Francisco naar IJsselstein. Wij heten je vanaf 17.30 uur van harte welkom in ons Motiv Grand Café. Verrijk je netwerk, geniet van een drankje en laat je verrassen door de heerlijke Amerikaanse gerechten die wij deze avond serveren.

Deze editie van onze borrel heeft als thema “San FranCisco Style” en wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner Cisco.

San FranCisco Style

Vriendelijk, relaxed, divers, vrolijk en vrij. Dat is San Francisco. Niet voor niets de stad van de summer of love and peace! Wij nemen je tijdens deze borrel dan ook graag mee naar de Golden Gate en de stad die door velen wordt omschreven als de mooiste van Amerika. 

Natuurlijk zorgen wij er ook met een typisch American Diner style buffet voor dat iedereen goed wordt verzorgd met gerechten als burgers, ribs en hotdogs. So be there!

Aanmelden

afbeelding op Motiv Borrel – San FranCisco Style

Ja, ik kom naar het Motiv Grand Café!

afbeelding op Motiv Borrel – San FranCisco Style

Locatie

Het Motiv Grand Café is gevestigd in de “Uitspanning”.

Poortdijk 13
3402 BM IJsselstein

Parkeren is onder andere mogelijk op de volgende locaties:
Hazenveld (1 min)
Parkeergarage Eiteren (3 min)

afbeelding op Motiv Borrel – San FranCisco Style

Sponsor van de Motiv Borrel – San FranCisco Style

Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: newsroom.cisco.com.