Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

PROTECT 2020

maandag 25 mei 2020 - vrijdag 29 mei 2020 10:00 tot 12:00Live uitzending
"Time to Protect"
Tijd is een kritieke factor. De mate waarin we in staat zijn om nieuwe dreigingen vroegtijdig te identificeren en onszelf tijdig te beschermen bepaalt onze weerbaarheid. Tijdens PROTECT 2020 SecurityTalks bespreken cybersecurity experts in een live online uitzending hoe we met de juiste voorbereiding en de juiste technologie tijd kunnen winnen om ons te beschermen tegen de volgende aanval.

SecurityTalks

Een week lang zenden we iedere ochtend van 10:00 tot 12:00 live uit vanuit de Motiv Studio in IJsselstein. Een programma vol interactieve discussies en inspirerende presentaties van cyber security experts vanuit verschillende verrassende perspectieven. U kunt zelf actief deelnemen aan de discussie door uw vragen en mening te delen via Buzz Master in de SecurityTalks portal. Schrijf nu in en ontvang een deelname link voor de hele week. Deze is natuurlijk vrijblijvend. U kunt deelnemen waar en wanneer u dat wilt.

Sprekers en Tafelgasten

afbeelding op PROTECT 2020

Peter Zinn

Cybercrime Expert
peterzinn.nl 

Op maandag spreekt cybercrime expert Peter Zinn over de capaciteiten van statelijke actoren op het gebied van cyberspionage en cyberoorlog, en hoe deze capaciteiten zich in de komende jaren zullen ontwikkelen.

Lees verder

afbeelding op PROTECT 2020

Ted Jansen

Chief Section Management Information
Ministerie van Defensie

Luitenant-kolonel Ted Jansen van de Nederlandse landmacht vertelt over de risico’s van het onderschatten van toekomstige dreigingen en de impact daarvan op de huidige spelregels.

Lees verder

afbeelding op PROTECT 2020

Rens de Jong

Gastheer en dagvoorzitter

Rens is gespecialiseerd in alles wat het ondernemerschap raakt. Dat komt naar voren bij het BNR programma ‘Werkverkenners’ en in het RTL programma ‘Z in Zaken’. Rens is tijdens PROTECT 2020 uw gastheer en zal in het SecurityTalk café aan tafel met sprekers en gasten in gesprek gaan en de vragen en inbreng van de kijker behandelen.

Lees verder

afbeelding op PROTECT 2020

Mike Grootveld

Corporate Information Security Officer, Royal FloraHolland

Tafelgast op dinsdag 26 mei.

Bekijk het programma van dinsdag

afbeelding op PROTECT 2020

Tom de Haan

Chief Information Security Officer, Drechtsteden

Tafelgast op woensdag 27 mei.

Bekijk het programma van woensdag

afbeelding op PROTECT 2020

Jack Krul

Corporate Information Security Officer, Exact

Tafelgast op donderdag 28 mei.

Bekijk het programma van donderdag

afbeelding op PROTECT 2020

Paul van de Berg

Security Officer, VvAA

Tafelgast op vrijdag 29 mei.

Bekijk het programma van vrijdag

afbeelding op PROTECT 2020

Bastiaan Bakker

Cybersecurity Specialist en tafelheer

Bastiaan Bakker was 20 jaar geleden één van de eersten die zich bij Motiv bezighield met Security as a Service en later het Security Operations Center (SOC). Hij volgt cybersecurity trends op de voet en is als ambassadeur iedere dag bezig om Nederland digitaal weer een stukje veiliger te maken.

Lees verder

Partners

PROTECT 2020 SecurityTalks wordt u aangeboden in samenwerking met onze technologiepartners. Zij geven in de SecurityTalks hun visie op de juiste inzet, integratie en automatisering van preventieve beveiligingstechnologieën die organisaties in staat stellen om zichzelf zowel doeltreffender te beschermen tegen de volgende cyberaanval.

Aanmelden

Let op: Adblockers kunnen de weergave van het formulier blokkeren.