Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Roundtable SecurityTalks

donderdag 10 juni 2021 - donderdag 10 juni 2021 14:00 - 15:00Online
"Zero Trust, Integrated Security en Veilig thuiswerken"
Motiv Roundtables zijn verdiepende sessies waarbij organisaties en cybersecurity experts met elkaar verder in gesprek gaan over interessante ontwikkelingen binnen cybersecurity. Dit maal is het onderwerp Zero Trust.

 

Gastheer en Thema’s

Tijdens deze vituele roundtable gaan Jan Heijdra van Cisco en Johan Calis van Motiv met u in gesprek over de waarde van het concept ‘Zero Trust’ nu thuiswerken de standaard is geworden. Schrijf in, praat mee en ontdek hoe u dit in kunt zetten in uw organisatie.

afbeelding op Roundtable SecurityTalks – Zero Trust

Veilig thuiswerken met Zero Trust

Jan Heijdra
Technology Evangelist
Cisco

Trust, but verify (behaviour). Maar hoe detecteer je identiteitsdiefstal en insider threats? Een Zero Trust beveiligingsaanpak maakt het mogelijk om alle toegang tot uw applicaties en omgeving te beveiligen, vanaf elke gebruiker, elk apparaat en elke locatie. Met het Zero Trust-beveiligingsmodel kunt u risico’s in uw hele omgeving beperken, detecteren en erop reageren. Extreem belangrijk als het gaat om veilig thuiswerken volgens Jan Heijdra. Jan sprak over dit onderwerp tijdens de 2e uitzending van DETECT2020 SecurityTalks. Deze uitzending is online terug te kijken.

Bekijk aflevering 2: Insider threats

Bekijk de SecurityTalk van Cisco tijdens DETECT2020

Schrijf u nu in voor deze online roundtable