Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Roundtable SecurityTalk

donderdag 26 november 2020 - donderdag 26 november 2020 10:00 - 11:00Online
"Zero Trust, Integrated Security en Veilig thuiswerken"
Motiv SecurityTalks zijn verdiepende sessies waarbij deelnemers en experts met elkaar verder in gesprek gaan over één van de onderwerpen die tijdens DETECT2020 aan bod zijn gekomen. Dit maal is het onderwerp Zero Trust.

 

Gastheer en Thema’s

Tijdens deze vituele roundtable gaan Jan Heijdra van Cisco en Johan Calis van Motiv met u in gesprek over de waarde van het concept ‘Zero Trust’ nu thuiswerken de standaard is geworden. Schrijf in, praat mee en ontdek hoe u dit in kunt zetten in uw organisatie.

afbeelding op Roundtable – Zero Trust

Veilig thuiswerken met Zero Trust

Jan Heijdra
Technology Evangelist
Cisco

Trust, but verify (behaviour). Maar hoe detecteer je identiteitsdiefstal en insider threats? Een Zero Trust beveiligingsaanpak maakt het mogelijk om alle toegang tot uw applicaties en omgeving te beveiligen, vanaf elke gebruiker, elk apparaat en elke locatie. Met het Zero Trust-beveiligingsmodel kunt u risico’s in uw hele omgeving beperken, detecteren en erop reageren. Extreem belangrijk als het gaat om veilig thuiswerken volgens Jan Heijdra. Jan sprak over dit onderwerp tijdens de 2e uitzending van DETECT2020 SecurityTalks. Deze uitzending is online terug te kijken.

Bekijk aflevering 2: Insider threats

Bekijk de SecurityTalk van Jan tijdens DETECT2020

Schrijf u nu in voor deze online roundtable