Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

SecurityTalks '22

donderdag 29 september 2022 10:00 - 17:00Poortdijk 13 IJsselstein
"Hét cybersecurity evenement in het kloppend hart van cybersecurity"
Tijdens SecurityTalks '22 komen vooraanstaande cybersecurityspecialisten uit binnen- en buitenland samen om hun visie en expertise te delen op het heden en de toekomst van digitale weerbaarheid. SecurityTalks '22 vindt plaats op donderdag 29 september in IJsselstein bij Atos Digital Security NL; hét kloppend hart van cybersecurity.
afbeelding op SecurityTalks ’22

Shaping the future of digital security together

Sinds februari 2021 is Motiv onderdeel van Atos. Door onze krachten te bundelen, kunnen we samen de toekomst van digitale weerbaarheid vormgeven. Tijdens SecurityTalks ’22 kunt u zelf ervaren hoe wij de kracht van het internationale kennis- en technologienetwerk van Atos samenbrengen met de unieke expertise en ervaring van Motiv om zo de gedroomde businesspartner te zijn op het gebied van cybersecurity en samen bedrijven en overheden te ondersteunen bij een veilige digitale transformatie.

afbeelding op SecurityTalks ’22

SecurityTalks

PROTECT 2022 is onderdeel van de SecurityTalks. Securitalks is een breed informerend platform over cybersecurity bestaande uit een 2-wekelijkse podcast serie en live talkshows voor én door mensen met een hart voor cybersecurity.

Luister onze podcast

Bekijk onze live talkshows