Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

SecurityTalks Aflevering 1

donderdag 24 maart 2022 14:00 - 15:00Online
"Ransomware"
Op donderdag 24 maart 2022 is het tijd voor de start van het 2e seizoen van SecurityTalks. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd! Elke maand willen wij door middel van het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen de digitale weerbaarheid van Nederland iets verder brengen. Want digitale weerbaarheid begint bij kennis. In deze eerste aflevering van het 2e seizoen praten we over ransomware. Presentator Bastiaan Bakker bespreekt de huidige status van dit, altijd actuele onderwerp, met experts en vooraanstaande tafelgasten.

Bij gerichte ransomware-aanvallen verkrijgen kwaadwillenden toegang tot de IT- en/of OT-systemen van uw organisatie. Dit brengt de continuiteit van uw bedrijfsprocessen en mogelijk ook de integriteit en de vertrouwelijkheid van uw data in gevaar. Verder kan het zo zijn dat uw systemen ook met andere types malware zijn geïnfecteerd naast de ransomware.

Een succesvolle ransomware-aanval treft niet alleen de versleutelde data. Het levert potentieel ook indirecte of zelfs blijvende schade op.

In deze aflevering bespreken wij onder andere hoe u de impact van een mogelijke aanval beperkt.

Save the date (datum onder voorbehoud)

24 maart 2022
14:00 – 15:00
Deze aflevering staat gepland op donderdag 24 maart. Wanneer u zich aanmeldt voor deze aflevering houden wij u op de hoogte van updates en eventuele wijzigingen.