Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Themamiddag: Cloud & Content Security (13/09)

vrijdag 13 september 2019 van 14:00 uur - 17:30 uurPoortdijk 13 IJsselstein
Tijdens deze themamiddag - georganiseerd voor een brede doelgroep van techneut tot management - zoomen we in op de migratie naar de cloud en wat voor een impact dat heeft op uw databeveiliging. Hoe behoud je controle over je belangrijke data? En hoe weet je te allen tijde waar het staat en naartoe gaat binnen of naar buiten uw organisatie?

Deskundige sprekers van Motiv en partner Forcepoint leggen je uit hoe beschikbare technologie kan helpen cruciale applicatievraagstukken rondom cloudmigratie en Shadow IT op te lossen.

Je bent van harte welkom!

Het volledige programma >>>

Locatie

Het Motiv Grand CafĂ© is gevestigd in de “Uitspanning”.

Poortdijk 13
3402 BM IJsselstein

Parkeren is onder andere mogelijk op de volgende locaties:
Hazenveld (1 min)
Parkeergarage Eiteren (3 min)

afbeelding op Themamiddag: Cloud & Content Security (13/09)
afbeelding op Themamiddag: Cloud & Content Security (13/09)

Deze kennis-sessie wordt georganiseerd i.s.m. Forcepoint.

Forcepoint is ontstaan door het samenvoegen van Raytheon Cyber Products, Websense en Stonesoft, en transformeert de cybersecurity-markt door de aandacht te verleggen naar het belangrijkste onderwerp: het begrijpen van menselijke gedragingen en intenties tijdens de omgang met gevoelige gegevens, waar deze zich ook bevinden. De onbuigzame oplossingen van Forcepoint stellen organisaties wereldwijd in staat om hun medewerkers onverhinderd toegang te geven tot de gegevens en applicaties die zij nodig hebben, waarbij zowel de veiligheid als het voldoen aan wet- en regelgeving maximaal gewaarborgd blijft.

Ja, ik kom naar deze Themamiddag!