Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Aflevering 1

3 november 10:00 tot 12:00

Licht in de duisternis

Bastiaan Bakker,  Rens de Jong ontvangen Jeroen Vulto CISO en Privacy Officer van Bernhoven ziekenhuis en Moshgan Wahedi, Projectleider bij het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). Ze bespreken met de security specialisten van ThreatQIntSightsBitSight en Imperva hoe we met monitoring en detectie licht in de duisternis van het externe dreigingslandschap brengen. Onderwerpen die daarbij aan bod zullen komen zijn Risk Based Scoping, Threat Intelligence, Third Party Risk Assessments en Cloud Monitoring.

 


Inschrijven Aflevering 2

 

Dagprogramma

afbeelding op Aflevering 1

10:00 – 10:15

Security Café

Opening van de talkshow door gastheer Rens de Jong en tafelheer Bastiaan Bakker. Samen met de tafelgasten  Moshgan Wahedi en  Jeroen Vulto nemen zij het actualiteiten door en kijken vooruit op het programma van de dag.

afbeelding op Aflevering 1

10:15 – 10:30

SecurityTalk

Samenwerking binnen het Motiv SOC

Bastiaan Bakker neemt ons mee in de visie van het Federatieve SOC en de manier waarop binnen Motiv wordt samengewerkt met partners, technologieën, klanten, overheden en instellingen om Nederland digitaal veilig te houden.

afbeelding op Aflevering 1

10:30 – 10:50

SecurityTalk

Het Nationaal Detectie Netwerk

Moshgan Wahed is als projectleider bij hij het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) verantwoordelijk voor het opbouwen en bestendigen van een nauwe samenwerking binnen het Nationaal Detectie Netwerk (NDN), dat zowel fysiek als digitaal een netwerk vormt voor de uitwisseling van dreigingsinformatie. Waarom zou jij meedoen? De verdediging tegen cyberbedreigingen vergt een gezamenlijke insteek om Nederland digitaal veiliger en weerbaarder te maken.

afbeelding op Aflevering 1

10:50 – 11:00

Security Café

Rens de Jong en Bastiaan Bakker spreken met  Jeroen Vulto CISO en Privacy Officer van Bernhoven ziekenhuis na over de eerste SecurityTalks en gaan verder in op het onderwerp Zero Trust. Hoe gaat Bernhoven daar mee om en houdt men grip op de data?

afbeelding op Aflevering 1

11:00 – 11:15 

SecurityTalk

Ransomware: Van fysieke disk tot websitelek

Amit Levy, Head of Customer Success en Sales Director Benelux & Nordics bij IntSights geeft een inkijk  in de toenemende wereldwijde dreiging van het fenomeen ransomware.

(Engels)

afbeelding op Aflevering 1

11:15 – 11:30

SecurityTalk

Versterk de menselijke factor met een Threat Intelligence Platform

ThreatQuotient gelooft dat de kracht van Threat Intelligence niet in data ligt, maar in creativiteit, delen en samenwerken. Creativiteit is alleen mogelijk als mensen worden verlost van dagelijkse taken om tijd te hebben om hun expertise toe te passen. Samenwerking – d.m.v. het snel delen van dreigingsinformatie – is volgens Markus Auer, CTI Advisor en Regional Manager bij ThreatQuotient de sleutel tot een snellere detectie en respons.

(Engels)

afbeelding op Aflevering 1

11:30 – 12:00

Security Café

Rens de Jong en Bastiaan Bakker en Jeroen Vulto spreken na met de presentatoren van SecurityTalks en behandelen de vragen uit het publiek.

Schrijf nu in voor deze én andere afleveringen