Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Detect2020 SecurityTalks Portals

Hieronder vind je de portal-links met de on-demand versie van de vier afleveringen. Wil je dieper op een onderwerpen ingaan met één van de sprekers? Schrijf je dan in voor de Deep Dive Roundtables.

On-demand terugkijken


Aflevering 1: “Licht in de duisternis”

Bastiaan Bakker,  Rens de Jong ontvangen Jeroen Vulto CISO en Privacy Officer van Bernhoven ziekenhuis en Moshgan Wahedi, Projectleider bij het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC). Ze bespreken met de security specialisten van ThreatQ, IntSights, BitSight en Imperva hoe we met monitoring en detectie licht in de duisternis van het externe dreigingslandschap brengen. Onderwerpen die daarbij aan bod zullen komen zijn Risk Based Scoping, Threat Intelligence, Third Party Risk Assessments en Cloud Monitoring.

Bekijk Aflevering 1


Aflevering 2: “Blind varen”

In deze tweede aflevering staat het interne risicoprofiel centraal. Kunnen we eigenlijk wel blind varen op onze eigen securitymaatregelen? Rens de Jong en Bastiaan Bakker gaan met tafelgast Ronald Kerremans, Manager Architecture Compliance en Security bij Radboudumc in gesprek over onderwerpen als Security Performance Ratings, Digital Risk Assessments, Asset Inventory Management, Insider Threats en UEBA (User & Entity Behaviour Analytics). Ze worden daarbij ondersteund door de specialisten van o.a. Exabeam, Qualys, BitSight en Cisco.

Bekijk Aflevering 2


Aflevering 3: “Assume Breach”

Als je ervan uitgaat dat je al gehackt bent of dat dat elk moment kan gebeuren, dan zou je maar één ding moeten willen: de aanvaller het leven onmogelijk maken en zo snel mogelijk buiten de deur zetten en de Dwell Time zo kort mogelijk houden. Maar hoe? Gastheer Chris van ‘t Hof, tafelheer Bastiaan Bakker en tafelgasten Johan Bijleveld, Information Security Officer van Enza Zaden, en Bart van der Wolf, Financieel Specialist bij Politie Team High TEch Crime (THTC) verkennen de wereld van gedrag: Network-based Anomaly Detection, Cyber A.I. en User & Entity Behaviour Analytics met Exabeam, Darktrace en Cisco.

Bekijk aflevering 3


Aflevering 4: “Living off the land” 

Hackers bewegen zich over het netwerk, maar uiteindelijk ‘leven’ ze natuurlijk op de aangesloten IT-systemen. Hoe voorkomen we dat hackers voet aan de grond krijgen binnen IT-systemen?Cybercriminelen weten steeds slimmer gebruik te maken van wat uw systemen hen aanreiken: Chris van ‘t Hof, Bastiaan Bakker en Gunther Cleijn, Cyber Security Officer van PostNL ontrafelen concepten als Living off the Land. Daarnaast vertellen technologiepartners F5, Imperva en nxtapps over hun unieke insteek om binnen de IT/OT-infrastructuur hackers en malicious insiders zo snel mogelijk te detecteren en te stoppen.

Bekijk aflevering 4