Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

"Een integrale security benadering"

Een geïntegreerd security platform stelt een organisatie in staat om de beschermtijd (time-to-protect) te verkorten. Door kennis, cultuur en gedrag te stimuleren en dit te integreren in uw processen verankert u digitale veiligheid in uw organisatie. Door de beveiligingstechnologieën te integreren in uw infrastructuren en applicaties automatiseert u beschermende maatregelen en koopt u tijd.

Dinsdag

< maandag overzicht woensdag >

afbeelding op Dinsdag: “Een integrale security benadering”

10:00 – 10:10

SecurityTalk Café

Dagopening met een korte terugblik op de openingsdag, de actualiteiten en vooruitblik op de interessante SecurityTalks van vandaag. Hoe helpt een integrale platformbenadering u tijd te winnen. Hoe detecteren we dreigingen sneller en voorspellen we ze zelfs?

Rens de Jong
Dagvoorzitter & Presentator
BNR Nieuwsradio / RTL Z

Bastiaan Bakker
Directeur Business Development & Tafelheer
Motiv ICT Security

Mike Grootveld
Corporate Information Security Officer
Royal FloraHolland

Inschrijven

afbeelding op Dinsdag: “Een integrale security benadering”

10:10 – 10:40

Security Awareness

Een security awarenessplatform en een integrale aanpak zijn de basis voor echt effectieve awarenesstrainingen

Het verhogen van het risicobewustzijn van medewerkers is essentieel, niet alleen voor de eindgebruikers. Jelle Wieringa van KnowBe4 legt uit waarom security awarenesstrainingen ook voor directie, management en de ICT-afdeling een absolute noodzaak zijn. En hoe juist zij het voorbeeld moeten zijn als het gaat om kennis, cultuur en gedrag. Maar hoe maken we deze training relevant voor al deze verschillende groepen binnen de organisatie en hoe bepalen we wat het niveau van het risicobewustzijn is door de gehele organisatie heen? Een security awarenessplatform en een integrale aanpak bieden volgens Jelle dé uitkomst.

Jelle Wieringa
Awareness Evangelist
KnowBe4

Inschrijven

afbeelding op Dinsdag: “Een integrale security benadering”

10:45 – 11:15

Integrated Security Architecture

Optimale netwerkbescherming door integratie

De effectiviteit van een geïntegreerde security infrastructuur wordt bepaald door de wijze waarop de individuele onderdelen van de architectuur met elkaar samenwerken. Hoe makkelijk is het om bestaande security processen te automatiseren om zo kostbare tijd te besparen? Christopher van der Made deelt zijn kennis over Cisco SecureX en Threat Response en hoe deze platformen organisaties kunnen ondersteunen. De focus ligt op het definiëren van security playbooks, het automatiseren van processen, het integreren van threat en incident informatie én het bij elkaar brengen van teamleden om zo sneller onderzoek te kunnen doen naar incidenten. Wanneer we samen in staat zijn security te benaderen als een samenhangend geheel i.p.v. losse componenten en oplossingen dan kunnen we door inzet van de juiste oplossingen tijdswinst en een kostenreductie bewerkstelligen.

Christopher van de Made
Security Consultant
Cisco

Inschrijven

afbeelding op Dinsdag: “Een integrale security benadering”

11:20 – 11:50

Web Application Protection

Applicatiebescherming is een race tegen de klok. Deze race kun je alleen winnen wanneer je sneller en slimmer bent dan de kwaadwillende.

De technologieën achter Web Application Firewalls zijn inmiddels zo’n 20 jaar oud. Bescherming van Web Applicaties is echter belangrijker dan ooit. Welke innovaties zijn er om (nieuw ontwikkelde en legacy) web applicaties te beschermen?

Erik van Veen
Security Consultant
Akamai

Inschrijven

afbeelding op Dinsdag: “Een integrale security benadering”

11:50 – 12:00

SecurityTalk Café

Interactief nabespreken en vooruitkijken

In het virtuele SecurityTalk Café praten Rens de Jong en Bastiaan Bakker na over de SecurityTalks en behandelen LIVE kijkersvragen. Op interactieve wijze nemen zij ook polls door via BuzzMaster en blikken vooruit naar morgen.

Naar het programma van woensdag 27-5

Deelnemen