Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

"De tijd van hekken, muren en silo’s is voorbij"

Ook buiten de grenzen van het traditionele perimeter denken liggen kansen voor tijdswinst. Door automatisch de beveiligingshygiëne uw leveranciers en partners te controleren houdt u een vinger aan de pols met betrekking tot de risico’s van supply chain attacks. Door te integreren in het ontwikkelproces van uw webapplicaties optimaliseert u de bescherming daarvan, en door de beveiliging in de kern van uw infrastructuur te activeren, beschermt u alles.

Donderdag

< woensdag overzicht vrijdag >

afbeelding op Donderdag: “De tijd van hekken, muren en silo’s is voorbij”

10:00 – 10:10

SecurityTalk Café

Dagopening met een korte terugblik op de afgelopen dag, de actualiteiten en vooruitblik op de interessante SecurityTalks van vandaag.

Rens de Jong
Dagvoorzitter & Presentator
BNR Nieuwsradio / RTL Z

Bastiaan Bakker
Directeur Business Development & Tafelheer
Motiv ICT Security

Jack Krul
Corporate Information Security Officer
Exact

afbeelding op Donderdag: “De tijd van hekken, muren en silo’s is voorbij”

10.10 – 10.40

Security Ratings

Gebruik de criminals’ eye view in uw voordeel!

Security Ratings bieden continue objectieve performance data over uw organisatie en uw leverancier via een saas model. CISO organisaties gebruiken dit in hun voordeel voor het meten, benchmarken en risicogestuurd verbeteren van hun eigen organisatie en hun leveranciersketen. Controleerbare objectieve KPI’s scheppen immers de transparantie voor  budget onderbouwing, het stellen van prioriteiten, meten van ROI van verbeterprojecten, impact visualiseren van een acquisitie of risk managen van uw assets in de cloud. In uw leveranciersketen heeft u ermee een actueel inzicht van welke leverancier zich inderdaad aan uw SLA houdt of welke een onverwacht hoog risico met zich meebrengt. Dat schept de basis voor samenwerking op de inhoud en feitelijke performance.

Lennart Pikaart
Security Rating Consultant
BitSight

Inschrijven

afbeelding op Donderdag: “De tijd van hekken, muren en silo’s is voorbij”

10.45 – 11.15

Beveilig je digitale transformatie vanaf de basis

Hoe zet je de belangrijkste basiselementen in om iedere architectuur kosteneffectief en op schaal te beveiligen?

Tijdens deze sessie ontdek je hoe je de belangrijkste basiselementen inzet om iedere architectuur kosteneffectief en op schaal te beveiligen. Ook zie je hoe je de efficiëntie van je huidige securityinvesteringen kunt verbeteren en hoe je de productiviteit van je SecOps-teams kunt verhogen.

Martin van Son
Security Consultant
Infoblox

Inschrijven

afbeelding op Donderdag: “De tijd van hekken, muren en silo’s is voorbij”

11.20 – 11.50

Automation & Security… Utopie of realiteit?

Offer een security-strategie niet op voor snelheid!

De applicatie-portfolio’s van organisaties zijn op dezelfde manier samengesteld als een inboedel van een huis. Wanneer organisaties nieuwe architecturen gebruiken om nieuwe applicaties te ontwikkelen,  gooien zij bestaande apps niet automatisch weg. Net zoals je niet al je meubels weggooit als je verhuisd. In de loop der tijd vinden wijzigingen plaats in het portfolio, maar over het algemeen zijn veel apps jaren geleden in gebruik genomen en gebouwd op traditionele architecturen en zijn zij nog altijd actief, mits zij een bijdrage leveren aan het succes van de business. Tegenwoordig moeten Network- en Security-Operations mensen nauw samenwerken met DevOps mensen om snelheid te kunnen bieden aan de vraag van de markt, waardoor werelden botsen en tot stilstand komen. ‘API’ staat vandaag de dag voor Application Programming Interface, maar in de wereld van morgen staat ‘A’ voor Automation, maar hoe kan beveiliging aandacht opeisen in een geautomatiseerde wereld? Wanneer voelen tijd en mensen zich niet langer ongemakkelijk zodra Automation wordt toegepast in een complexe veilige omgeving?

Dennis de Leest
Cloud & Automation Solution Lead
F5 Networks

Inschrijven

afbeelding op Donderdag: “De tijd van hekken, muren en silo’s is voorbij”

11:50 – 12:00

Motiv SecurityTalk Café

Interactief nabespreken en vooruitkijken

In het virtuele Motiv Grand Café praten Rens de Jong en Bastiaan Bakker na over de SecurityTalks en behandelen LIVE kijkersvragen. Op interactieve wijze nemen zij ook polls door via BuzzMaster en blikken vooruit naar dag 3.

Naar vrijdag 29-5

Deelnemen