Data Privacy congres 2017

Congres op 21-9-2017
Locatie Hart van Holland, Nijkerk
Data Privacy congres 2017

Op 21 september 2017 zal Motiv samen met RedSocks aanwezig zijn op het Data Privacy congres van Heliview. Namens Motiv en RedSocks zal Rickey Gevers, Chief Intelligence Officer bij RedSocks een keynote sessie invullen.Over het congres

“Als u uw zaken niet op orde heeft gaat uw organisatie ten onder!” “2018 Wordt het jaar van de waarheid voor de privacy professional!” Uitspraken die we de afgelopen periode in de media konden lezen. Gelukkig wordt de soep niet zo heet gegeten, als zij wordt opgediend.

Per 25 mei 2018 is de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum nog maar één privacywet geldt in de hele Europese Unie (EU).

Wij zien deze datum als een nieuwe start. De derde editie van het congres Data Privacy heeft een positieve insteek en speelt niet in op negatieve sentimenten.

Een gedegen privacy strategie is noodzakelijk om het vertrouwen van klanten, burgers en andere stakeholders te winnen en te houden. Tijdens het congres krijgt u praktische handvatten die u helpen bij uw privacy strategie.

We kijken vooruit naar de Algemene Verordening Gegevensbescherming, u leert hoe u om kunt gaan met de nasleep van een datalek en daarnaast staan onderwerpen als data transfers,  certificering,  auditing, awareness, privacy by design centraal.

Naast een inhoudelijk sterk congresprogramma biedt het congres u de mogelijkheid om te netwerken met uw vakgenoten. Meld u kosteloos aan en laat u direct inspireren!

Neem contact op met

Bastiaan Bakker (2)

Ir. Bastiaan Bakker

Directeur Business Development

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail