FBI Briefing Insider Threat

Seminar op 3-10-2017
Locatie Residentie van de Ambassadeur van de Verenigde Staten, Den Haag
FBI Briefing Insider Threat

Motiv nodigt u uit om samen met de cyber security experts van de FBI en Forcepoint deel te nemen aan een exclusieve briefing met als thema Insider Threat. Deze briefing zal plaatsvinden ten huize van de ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika in Den Haag, op uitnodiging van de Ambassadeur.

Menselijk gedrag is doorslaggevend voor het al dan niet succesvol beschermen van uw gevoelige en kritieke data. Tijdens deze briefing zullen de security experts van de FBI, Forcepoint en Motiv hun ervaringen en inzichten delen met betrekking tot de bedreigingen die uit gaan van het gedrag van uw medewerkers; bewust dan wel onbewust.
 
Deze briefing is een exclusieve kans om te leren van de experts op het gebied van Insider Threat en tegelijkertijd te netwerken op een unieke locatie. Mocht u van deze mogelijkheid gebruik willen maken dan vernemen wij dat graag middels een antwoord op deze email. Wij zullen u dan toevoegen aan de lijst van genodigden. U ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging van de Ambassade.

Meer informatie over de briefing, de agenda en de sprekers vindt u op onze website: http://goto.motiv.nl/forcepoint-fbi-insider-threat-event/

Neem contact op met

Bart-Verhaar-5-(534x800)

Bart Verhaar

Product Manager

E-mail security | Netwerkbeveiliging | Gebruikersbeveiliging

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail