Masterclass Cybersecurity en Malware

Kennisevents op 4-4-2017
Locatie Poortdijk 13, IJsselstein
Masterclass Cybersecurity en Malware

Je leest tegenwoordig dagelijks in de krant over organisaties en personen die gehackt worden. Grote kans dat er sprake is van malware. Weet jij wat malware is, welke soorten er zijn en de desastreuze gevolgen? Op 4 april neemt cybersecurity specialist Jacques Tuin je mee in de wereld van malware tijdens een avondmasterclass. Hét moment om je basiskennis bij te spijkeren en in gesprek te komen met vakliefhebbers. Meld je nu aan.

Meld je nu aan voor de masterclass Cyber Security & Malware op 4 april 2017

Voor wie is deze masterclass?

  • Studenten;
  • Starters;
  • Young-professionals;
  • Security specialisten.

Deze masterclass is bedoeld als algemene inleiding op het onderwerp malware. Ben jij nog geen of beginnend specialist op dit gebied? Dan is deze masterclass voor jou! Termen als malware, cybersecurity en de geschiedenis van computervirussen worden deze avond namelijk geïntroduceerd en uitgebreid toegelicht. Het is dé gelegenheid om jouw basiskennis over malware bij te spijkeren.
 
Is jouw kennisniveau over malware nu al bovengemiddeld? Dan heb je kans dat je weinig nieuwe dingen leert tijdens deze masterclass. Misschien dat deze avond voor jou om die reden minder interessant is. Niet getreurd, want grote kans dat we later dit jaar een vervolgsessie organiseren die dieper op de technische materie ingaat. Heb je interesse in een ‘advanced masterclass?’ Laat jouw interesse aan ons weten via de e-mail

Programma 4 april

18:30 uur | Inloop
19:00 uur | Start Masterclass Cybersecurity & Malware
21:00 uur | Mogelijkheid om onder het genot van een borrel na te praten met vakgenoten.

Wie is Jacques Tuin?

Cyber Security specialist Jacques Tuin geeft 4 april een Masterclass bij Motiv over malwareJacques Tuin is wat je noemt een échte cybersecurity specialist en liefhebber. Sinds 1999 is hij werkzaam op het gebied van information security. Hij begon bij Getronics als network engineer met een specialisatie op het gebied van information security. Daarna was hij o.a. werkzaam bij de Politie als security expert en bij de Nationale recherche als senior adviseur op het gebied van forensische IT en bestrijding van cybercrime.

​Al ruim vijf jaar werkt Jacques samen met Hogeschool Leiden op het gebied van forensiche IT. Hij is (technisch) gastdocent op het gebied van malware analyse en heeft menig student begeleid bij stages en afstudeeropdrachten. Op dit moment werkt Jacques Tuin Business Consultant bij Motiv en begeleidt hij twee studenten in een opdracht over malware en forensische IT.

Locatie

Motiv ICT Security
Poortdijk 13 IJsselstein
(Let op: Motiv heeft twee locaties. De masterclass wordt gehouden op de locatie, Poortdijk).

Meld je nu aan voor de masterclass Cyber Security & Malware op 4 april 2017

Werken bij Motiv

Wil jij werken in de security? Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures, stageplaatsen, afstudeeropdrachten of nieuwsgierig of we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen? Kijk eens op onze vacaturepagina.