Motiv Café 13 april 2018 Thema: Lentekriebels

Borrel op 13-4-2018
Locatie Catering Broere Voorstraat 14 IJsselstein
Motiv Café 13 april 2018 Thema: Lentekriebels

Op vrijdag 13 april heten wij je vanaf 17.30 uur van harte welkom bij het Motiv Café, met als thema: Lentekriebels! Elke 13e van de maand is het Motiv Café. Daar ontmoeten collega's, leveranciers en klanten elkaar tijdens een gezellige, informele borrel. Wil je kennismaken met Motiv? Dan ben je van harte welkom!

De natuur ontwaakt uit haar winterslaap door de eerste voorjaarszon en de zomertijd is ingegaan. We durven voorzichtig weer te denken aan terrasjes, festivals en lange zomeravonden. Tijd voor lentekriebels!

Je bent vanaf 17:30 uur welkom in onze gezellige tijdelijke locatie aan de Voorstraat 14 in IJsselstein. Praat bij met vrienden, collega’s, bekenden en tot dan toe onbekenden van Motiv in de ICT security en laat je verrassen door het feestelijke buffet dat we deze avond serveren.

Inschrijven.jpg

Locatie

Onze vertrouwde 'Uitspanning' aan de Poortdijk hebben we tijdelijk verruild voor de voormalige discotheek aan de Voorstraat 14 in IJsselstein. Deze locatie is slechts 200 meter wandelen van onze oude locatie:  

Catering Broere

Voorstraat 14
3401 DC IJsselstein

Parkeren is onder andere mogelijk op de volgende locaties:

Parkeergarage Eiteren (6min)

Parkeergarage Overtoom (6min)