Motiv Café 13 oktober Oktoberfest

Borrel op 13-10-2017
Locatie Voorstraat 14, IJsselstein
Motiv Café 13 oktober Oktoberfest

Elke 13e van de maand (en als die in het weekend valt de vrijdag ervoor of de maandag erna) is er een Motiv Café. Elke keer met een ander thema. Het maandelijkse Motiv Café is dé ontmoetingsplek voor collega's, leveranciers, partners en klanten van Motiv. Maar ook als je geïnteresseerd bent en graag kennis wilt maken met Motiv.

Terwijl in München het Oktoberfest al werd gevierd, doen wij het in IJsselstein dunnetjes over in oktober! Een lekker Duits of Nederlands biertje, een hapje en veel gezelligheid. Kom gezellig borrelen op vrijdag 13 oktober tijdens ons Motiv Café. Onze vertrouwde 'Uitspanning' aan de Poortdijk hebben we tijdelijk verruild voor de voormalige discotheek aan de Voorstraat 14 in IJsselstein. Deze locatie is slechts 200 meter wandelen van onze oude locatie.

Je bent vrijdag 13 oktober vanaf 17:30 uur van harte welkom in onze gezellige tijdelijke locatie aan de Voorstraat 14 in IJsselstein. Maak kennis met Motiv of praat bij met vrienden, collega’s en bekenden van Motiv uit de ICT Security branche. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. 

Meld je aan
Om ervoor te zorgen dat de inwendige mens voldoende gevuld wordt, vinden wij het fijn om te weten of je erbij bent. We ontvangen jouw aanmelding dan ook graag via de aanmeldbutton.

Meld je hier aan voor het Motiv Café