Nationale Haringpartij 21 juni 2017

Klantendag(en) op 21-6-2017
Locatie Kasteel de Haar, Utrecht te Haarzuilens
Nationale Haringpartij 21 juni 2017

Bij gelegenheid van de start van het haringseizoen organiseert de Stichting Hollandse Haringpartij sinds 1961 jaarlijks de Nationale Haringpartij. Dit oudste informele communicatie-evenement van Nederland vindt kort na binnenkomst van de nieuwe haring plaats op Kasteel de Haar, Utrecht te Haarzuilens.

Deze typische Nederlandse traditie gebruikt de Stichting al meer dan 50 jaar om mensen op topniveau met elkaar in contact te brengen, we hanteren dan ook het motto: 'waar goede mensen elkaar ontmoeten, ontstaan mooie dingen'. Naast deze functie als platform voor onder andere Nederlandse bestuurders en beslissers heeft de Stichting elk jaar via de Communication Award oog voor jong talent uit het bedrijfsleven en overheid om zo de volgende jonge generatie beslissers te spotten voor de 'BV Nederland'.

Motiv ICT Security heeft zich sinds dit jaar verbonden aan de Nationale Haringpartij als sponsor. Doordat Motiv in de gelegenheid is om een zeer beperkt aantal relaties voor deze partij uit te nodigen, kunt u zich niet aanmelden voor dit event.

Neem contact op met

Aksel Dorèl

Aksel Dorèl

Algemeen Directeur

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail