Nationale Haringpartij 2018

Klantendag(en) op 20-6-2018
Nationale Haringpartij 2018

Bij gelegenheid van de start van het haringseizoen organiseert de Stichting Hollandse Haringpartij sinds 1961 jaarlijks de Nationale Haringpartij. Dit oudste informele communicatie-evenement van Nederland vindt kort na binnenkomst van de nieuwe haring plaats op Kasteel de Haar, Utrecht te Haarzuilens.

Deze typische Nederlandse traditie gebruikt de Stichting al meer dan 50 jaar om mensen op topniveau met elkaar in contact te brengen, we hanteren dan ook het motto: 'waar goede mensen elkaar ontmoeten, ontstaan mooie dingen'. Naast deze functie als platform voor onder andere Nederlandse bestuurders en beslissers heeft de Stichting elk jaar via de Communication Award oog voor jong talent uit het bedrijfsleven en overheid om zo de volgende jonge generatie beslissers te spotten voor de 'BV Nederland'.

Motiv ICT Security heeft zich sinds vorig jaar verbonden aan de Nationale Haringpartij als sponsor. Doordat Motiv in de gelegenheid is om een zeer beperkt aantal relaties voor deze partij uit te nodigen, kunt u zich niet aanmelden voor dit event.