Qiy Notes Live Sessie 20 april 2017

Kennisevents op 20-4-2017
Locatie Poortdijk 13, IJsselstein
Qiy Notes Live Sessie 20 april 2017

Qiy is een onafhankelijke, veilige en intelligente digitale omgeving. Het Qiy Afsprakenstelsel biedt de spelregels voor een veilige en intelligente infrastructuur die mensen overzicht, inzicht en controle geeft over hun persoonlijke gegevens. Deze infrastructuur wordt het Qiy Trust Framework genoemd. Je kunt kennismaken met het gedachtegoed van Qiy tijdens de Qiy Notes Live Sessie op 20 april. Motiv is partner van Qiy en host deze Live Sessie op de locatie van Motiv in IJsselstein. Je bent van harte uitgenodigd om deze sessie bij te wonen.

Motiv en de samenwerking met Qiy

Motiv is partner van Qiy. Motiv ICT Security en Qiy slaan de handen ineen om mensen de regie over hun eigen data weer terug te geven en organisaties een veilige toegang te bieden tot actuele betrouwbare gegevens. Als onderdeel van de samenwerking levert Motiv integratiediensten aan organisaties die gebruik willen maken van het Qiy Trust Framework, een infrastructuur die wordt aangeboden door Digital Me. 

Logo Qiy Foundation

Als ICT-securityspecialist helpt Motiv bedrijven en overheden bij het aansluiten op het Trust Framework zoals Digital Me dat conform de spelregels van de Qiy Foundation heeft geïmplementeerd. Door een koppeling aan te brengen ontstaat een beveiligde toegang tot de actuele gegevens die het individu zelf beschikbaar stelt.

Programma

15:30 uur | Introductie en welkomstwoord Ton Mooren, Financieel Directeur Motiv 
15:40 uur | Marcel van Galen, founder Qiy Foundation, geeft achtergrondinformatie over Qiy en wat de toegevoegde waarde is voor organisaties en particulieren. 
16:40 uur | Bram Neuteboom, chairman WorkStream Functionality and Technology over de technische achtergronden en de beveiliging. 
17:00 uur | Gelegenheid tot netwerken onder het genot van een drankje
19:00 uur | Einde programma

Neem contact op met

Bastiaan Bakker (2)

Ir. Bastiaan Bakker

Directeur Business Development

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail