Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ons directieteam

De dagelijkse leiding van Motiv is in handen van vier directeuren: Ton Mooren, Vincent Kalkhoven, Jurgen van der Meer en Aksel Dorèl. Wat alle leden van het managementteam kenmerkt, naast enthousiasme en gedrevenheid, is hun ruime ervaring op het gebied van ICT Security.

Aksel Dorèl, Algemeen Directeur

Aksel Dorèl bekleedt sinds april 2015 de functie van Algemeen Directeur en is eindverantwoordelijk voor de dagelijkse besturing van Motiv, sales management en het verder uitbouwen van de reeds ingezette groei. Hierin legt hij de focus op het verder verhogen van de klanttevredenheid en het verder uitbouwen van de propositie op het gebied van managed security services. Daarbij kan Motiv rekenen op zijn uitgebreide ervaring op het gebied van marketing en portfoliomanagement.

Lees meer

Ton Mooren, Financieel Directeur

Ton Mooren is de oprichter van Motiv (1998). Tot april 2015 was hij Algemeen Directeur, sindsdien Financieel Directeur en als zodanig eindverantwoordelijk voor de financiële strategie en het financieel beleid met als doel de meest optimale benutting van financiële middelen en winstgevendheid van Motiv te garanderen. Daarnaast focust Ton op ‘het ondernemen’ om kansen in de markt om te zetten in concrete business voor Motiv.

Lees meer

Vincent Kalkhoven, Directeur Business Innovation & Development

Vincent Kalkhoven is als Directeur Business Innovation & Development en medeoprichter van Motiv (1998) eindverantwoordelijk voor het versnellen van klantgedreven, open innovatie binnen het IT-securitybedrijf, waarbij maatschappelijke trends en veranderende klantbehoeften worden omgezet in relevante oplossingen voor de huishouding en bedrijfsvoering van klanten. Vanuit zijn allround ICT- en managementervaring ontwikkelt hij een realistische visie en beleid. De diensten en producten sluiten hierdoor aan bij de actuele en toekomstige vragen in de markt. Vincent is de stuwende kracht achter de diverse ISO Certificeringen van Motiv.

Lees meer

Jurgen van der Meer, Directeur Operations

Jurgen van der Meer is als Directeur Operations eindverantwoordelijk voor de operatie bestaande uit de business lines Managed Security Services, Business Consulting en Applicatieontwikkeling. Jurgen is bij Motiv in dienst gekomen om de dienstverlening verder te verstevigen in managed IT Security dienstverlening en nauwer aan te sluiten op de behoeften van de klant. Jurgen heeft een uitgebreide achtergrond in IT Management, welke ervaring hij gebruikt om de cybersecuritydiensten van Motiv naar een nog hoger volwassenheidsniveau te brengen en teneinde de klanttevredenheid nog verder te verhogen.

Lees meer