Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ons directieteam

De dagelijkse leiding van Motiv is in handen van drie directeuren: Aksel Dorèl. Vincent Kalkhoven en Ronald Knoop. Wat alle leden van het managementteam kenmerkt, naast enthousiasme en gedrevenheid, is hun ruime ervaring op het gebied van ICT Security.

Aksel Dorèl, Algemeen Directeur

Aksel Dorèl bekleedt sinds april 2015 de functie van Algemeen Directeur en is eindverantwoordelijk voor de dagelijkse besturing van Motiv, sales management en het verder uitbouwen van de reeds ingezette groei. Hierin legt hij de focus op het verder verhogen van de klanttevredenheid en het verder uitbouwen van de propositie op het gebied van managed security services. Daarbij kan Motiv rekenen op zijn uitgebreide ervaring op het gebied van marketing en portfoliomanagement.

Lees meer

Vincent Kalkhoven, Directeur Business Innovation & Development

Vincent Kalkhoven is als Directeur Business Innovation & Development en medeoprichter van Motiv (1998) eindverantwoordelijk voor het versnellen van klantgedreven, open innovatie binnen het IT-securitybedrijf, waarbij maatschappelijke trends en veranderende klantbehoeften worden omgezet in relevante oplossingen voor de huishouding en bedrijfsvoering van klanten. Vanuit zijn allround ICT- en managementervaring ontwikkelt hij een realistische visie en beleid. De diensten en producten sluiten hierdoor aan bij de actuele en toekomstige vragen in de markt. Vincent is de stuwende kracht achter de diverse ISO Certificeringen van Motiv.

Lees meer

Ronald Knoop, Directeur Operations

Ronald Knoop is Directeur Operations bij Motiv

Ronald Knoop is als Directeur Operations eindverantwoordelijk voor de operatie bestaande uit het SOC (Security Operations Center), Managed Security Services, Business & Technical Consultancy, Project Management en Service Design & Architecture.

Ronald is bij Motiv aangesteld om de cybersecuritydiensten voor onze klanten verder te optimaliseren en af te stemmen op de groei die Motiv realiseert teneinde de klanttevredenheid verder te verhogen.

Ronald heeft een uitgebreide management achtergrond op operationeel gebied opgedaan in de IT sector.

“De securitymarkt is dynamisch: Nieuwe bedreigingen en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Om cybercriminelen continu voor te blijven moeten securitybedrijven in staat zijn steeds sneller te innoveren. Door een unieke combinatie van een eigen Security Operations Center (SOC) en applicatieontwikkeling is Motiv de Managed Security Services Provider die deze flexibiliteit en innovatie kan bieden.”