Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ronald Knoop

Ronald Knoop is Directeur Operations bij Motiv

Ronald Knoop is als directeur operations eindverantwoordelijk voor Operations en verantwoordelijk voor de aansturing van de business lines Managed Security Services, Business Consulting en Applicatieontwikkeling.

“De securitymarkt is dynamisch: Nieuwe bedreigingen en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Om cybercriminelen continu voor te blijven moeten securitybedrijven in staat zijn steeds sneller te innoveren. Door een unieke combinatie van een eigen Security Operations Center (SOC) en applicatieontwikkeling is Motiv de Managed Security Services Provider die deze flexibiliteit en innovatie kan bieden.”

Ronald heeft een rijke ervaring opgebouwd in IT-managementrollen bij verschillende organisaties. Deze ervaring gebruikt hij om de cybersecuritydiensten van Motiv naar een nog hoger volwassenheidsniveau te brengen teneinde de klanttevredenheid nog verder te verhogen.

afbeelding op Ronald Knoop

Ronald Knoop is:

  • eindverantwoordelijk voor operations en de aansturing van de business lines Managed Security Services, Business Consulting en Applicatieontwikkeling;
  • geboren in Leiden en woonachtig in Hilversum.

Jurgen wist op de middelbare school  niet precies wat hij wilde worden; “Ik vond vliegtuigen wel erg interessant. Dus ben ik Luchtvaarttechniek in Delft gaan studeren; een hele brede studie. Gedurende die studie kwam ik er al snel achter dat het ontwerpen van een vliegtuig niets voor mij was, het in de lucht houden van een vliegtuig daarentegen vond ik machtig interessant. Mijn specialisatie werd dan ook luchtvaart technische bedrijfskunde.

Na zijn studie is Jurgen met rugzak op een ‘wereldreis’ gegaan door Indonesië en Australië. Jurgen: “Dat reizen doe ik nog steeds heel graag; vooral nu de kinderen wat ouder zijn is het super om samen met mijn gezin de wereld te verkennen.”

Teruggekomen van de wereldreis was er een economische recessie uitgebroken met als gevolg weinig banen in de luchtvaart. “Via studiegenoten ben ik toen aan de slag gegaan als systeembeheerder waarbij ik technisch echt de diepte in kon. Al snel volgden project management en (interim) management opdrachten bij diverse bedrijven met een steeds grotere verantwoordelijkheid.”

“Ik ben trots dat ik met dit team en onze partners de klanten van Motiv optimaal van dienst kan zijn.”

Neem contact met ons op