Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ton Mooren

Ton Mooren is Financieel Directeur bij Motiv

Ton Mooren (’65) is de oprichter van Motiv (1998). Tot april 2015 was hij Algemeen Directeur, sindsdien Financieel Directeur en als zodanig eindverantwoordelijk voor de financiële strategie en het financieel beleid met als doel de meest optimale benutting van financiële middelen en winstgevendheid van Motiv te garanderen. Daarnaast focust Ton op ‘het ondernemen’ om kansen in de markt om te zetten in concrete business voor Motiv.

Ton is werkzaam in de ICT sinds 1987. In de beginjaren als Developer/Consultant op het gebied van Oracle. Van 1990 tot 1998 zat hij in het managementteam van Dedicate (200 werknemers). Vanuit Motiv is Ton Mooren participant bij Skillcity, het inspiratienetwerk voor ICT-ondernemers in Midden-Nederland.

afbeelding op Ton Mooren

Ton Mooren is:

  • eindverantwoordelijk voor financiën;
  • een Brabantse Bourgondiër die graag mensen om zich heen heeft die iets toevoegen;
  • in staat het beste uit anderen te halen;
  • geboren, getogen en woonachtig in Eindhoven.

Ton – komend uit een gezin van zelfstandig ondernemers – wilde vroeger alles worden waar snelheid in zat; straaljagerpiloot of autocoureur: “Beiden niet echt teamplayers, maar je moet wel rekening houden met de rest van het luchtruim of circuit. Om hierin succesvol te zijn heb je een goed team van mensen nodig om je heen en dat is bij Motiv net zo.”

Neem contact met ons op