Tag: WAF

Simon van den Bos
Gepost op: 4-5-2017 16:22:08 door Simon van den Bos
Tags: AVG, DLP, DPIA, GDPR, WAF

Vanaf 25 mei 2018 moeten bedrijven die persoonsgegevens van EU-burgers verwerken compliant zijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), of in ieder geval kunnen aantonen vooruitgang te boeken. Deze vier eenvoudige technische maatregelen – en twee lastige – kunnen daarbij helpen.
 

Simon van den Bos
Gepost op: 24-1-2017 14:29:57 door Simon van den Bos
Tags: Application, Firewalls, WAF, Web

De hack van een website of webapplicatie kan verstrekkende gevolgen hebben. Als een aanvaller data steelt of manipuleert, moet u hier mogelijk melding van maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Ook bestaat het risico dat hackers via uw gehackte website klanten besmetten. De reputatieschade is dan al snel niet te overzien. Met een Web Application Firewall is heel veel ellende te voorkomen.

Bescherm tegen aanvallen op webapplicaties
Gepost op: 5-1-2016 09:07:03 door Simon van den Bos
Tags: CDN, DDoS, logging, WAF

Dagelijks horen we over websites die gehackt zijn en dat hierdoor persoonsgegevens op straat zijn komen te liggen. Een geslaagde hack gebeurt vrijwel nooit als een donderslag bij heldere hemel, maar heeft zich in de meeste gevallen al aangekondigd door licht gerommel in de lucht. Als men voldoende waakzaam was geweest, hadden signalen opgevangen kunnen worden. Met een aantal eenvoudige stappen wordt de kans op een geslaagde hack aanzienlijk verlaagd.