Motiv ontvouwt tijdens Infosecurity.nl visie op data-centric security

Gepubliceerd op: 28-10-2016
Motiv ontvouwt tijdens Infosecurity.nl visie op data-centric security

Het beveiligen van de informatiestromen binnen bedrijven is een actueel onderwerp. Dagelijks wisselen medewerkers grote hoeveelheden bestanden uit met collega’s, klanten en zakenrelaties. Hoe wapenen bedrijven zich, in het huidige ‘big-datatijdperk’, tegen het toenemende risico dat derden waardevolle bestanden onderscheppen of dat bestanden verkeerd worden geadresseerd? Motiv laat tijdens de beurs Infosecurity.nl zien hoe security eruitziet in de ‘Data Centric World’.

Nog geen gratis toegang voor Infosecurity 2016? Vraag via Motiv uw ticket aan.
In een keynote gaat Rohald Boer, Business Line Manager Applicatieontwikkeling, Projectmanagement en Consultancy bij Motiv (zie foto), dieper in op hoe organisaties zich kunnen wapenen in het huidige big-datatijdperk. “Er zijn steeds meer data om te analyseren, maar ook om te beschermen. Dat is met een traditionele beveiligingsaanpak niet meer vol te houden”, aldus Boer. “Tijdens Infosecurity.nl tonen wij hoe organisaties en individuele medewerkers data in de cloud op een veilige manier kunnen beheren en uitwisselen. Ook in de toekomst blijft Motiv ervoor zorgen dat onze klanten beschermd gebruik kunnen maken van hun systemen.”
Keynote Motiv - Veilige bestandsuitwisseling integreren met kritische bedrijfsapplicaties landscape
De keynote van Boer vindt plaats op donderdag 3 november om 11:15 uur op stand D100. Op de dag daarvoor gaat Paul Derksen, Senior Security Consultant bij Motiv, in op het toenemende belang van beveiligingsonderzoeken in een Data Centric World. De keynote van Derksen over de ‘Meerwaarde van een beveiligingsonderzoek als Security Baseline’ vindt plaats op woensdag 2 november om 10:30 uur op eerdergenoemde stand.

Debatten over identiteiten, cloudsecurity en de GDPR

Tijdens debatten over digitale identiteiten, de Europese privacyverordening en cloudsecurity biedt Motiv een exclusieve vooruitblik op security in 2017. Experts aan tafel zijn onder andere: Op woensdag 2 november vinden de debatten plaats op stand D100 om respectievelijk 13:00 uur, 14:00 uur en 15:00 uur.
Privacyjuriste Friederike van der Jagt

Wat is er verder te doen?

  • The Blue Screen. Bezoekers maken tijdens Infosecurity.nl kennis met de ‘Blue Screen’. Bezoekers beleven de securitywereld van dichtbij met een snapshot van het securitylandschap.
  • Demo Capsule Workspace. Maak kennis met volledig veilig mobiel werken op de smartphone. Klik en installeer de Capsule Workspace APP en ontdek de demo.
  • Op woensdag 2 november vanaf 16.00 uur het Motiv Café, waarbij saxofonist Costaronsax en DJ Fem-K het muzikale entertainment verzorgen. 

Registratie of meer informatie

U kunt zich ook via ons gratis registreren voor een ticket voor Infosecurity.nl 2016. Wilt u een interview aanvragen met één van de keynotesprekers, de experts aan tafel tijdens de genoemde debatten of een bezoek brengen aan het Motiv Café? Neem contact op via marketing@motiv.nl en refereer in de mail naar Else Storm. 
Nog geen gratis toegang voor Infosecurity 2016? Vraag via Motiv uw ticket aan.