Motiv met mooie keynotes op Infosecurity.nl 2015

Gepubliceerd op: 15-12-2015

Ook dit jaar was Motiv weer aanwezig op Infosecurity.nl, dé vakbeurs voor IT-professionals en securityspecialisten. Vele bezoekers wisten onze vernieuwde en opvallende stand te vinden voor een goed gesprek of een van de interessante keynotes.

Keynoteprogramma

Dit jaar presenteerde Motiv op zijn eigen, vernieuwde stand een uniek keynoteprogramma, met nationale en internationale topsprekers zoals John T. Draper (Captain Crunch), Tim Grieveson, Rickey Gevers, Richard van Hooijdonk, Chris van ’t Hof, Zahier Mahdar en Lior Arbel. Trendwatcher Richard van Hooijdonk nam ons mee in de wereld van Trendz!2030; trends in de wereld, in technologie en in marketing. Door nieuwe technieken staan we aan de vooravond van grote veranderingen. Robots, drones, internet-of-things en big data veranderen de maatschappij, zorgen voor nieuwe businessmodellen en veroorzaken nog grotere, disruptieve innovaties. Het is verbazingwekkend te horen wat er over 15 jaar allemaal verwacht wordt!

Chris van 't Hof, internetsocioloog en schrijver, vertelde over de achtergronden van zijn nieuwe boek 'Helpende Hackers'. Hackerlegende John T. 'Captain Crunch' Draper nam de bezoekers mee naar de begindagen van zijn hackersleven. Net zo boeiend was de presentatie van onze eigen product manager Rémon Verkerk. Met zijn keynote 'How to eat an elephant'' ging hij diep in op het onderwerp data leakage prevention en incident response. Verder verzorgden Rickey Gevers van Redsocks, Tim Grieveson van HP, Lior Arbel van Raytheon│Websense en Zahier Madhar van Check Point zeer interessante keynotesessies waarmee zij vele bezoekers wisten te boeien. Alle ogen waren gericht op Ronny Kenens toen hij met een korte introductiefilm van DronesMatrix aan zijn presentatie begon. En ook Marcel van Galen van Qiy Foundation kon rekenen op een grote groep enthousiaste bezoekers.

Een traditie: het Motiv Café

Je kunt zo langzamerhand wel van een traditie spreken: de eerste succesvolle beursdag sluiten wij altijd af met ons 'beroemde' Motiv Café. Ook deze keer werd weer nagepraat met nieuwe en bekende relaties onder het genot van een hapje en een drankje en met muziek op de achtergrond.

Bedankt voor uw aanwezigheid!

Wij kijken terug op bijzonder interessante en geslaagde beursdagen. Namens alle Motivaren bedanken wij u voor uw aanwezigheid en belangstelling op Infosecurity.nl 2015. Wij zien u volgend jaar graag weer!
  

Captain Crunch

Trendwatcher Richard van Hooijdonk

Zahier Madhar van Check Point