Motiv stijgt naar top 25 in de Computable 100

Gepubliceerd op: 20-12-2016
Motiv stijgt naar top 25 in de Computable 100

Motiv behoort ook dit jaar weer tot de financieel krachtigste ICT-bedrijven in Nederland. In het financieel onderzoek voor de Computable 100 is Motiv dit jaar met maar liefst 27 plaatsen gestegen naar positie 25. Bovendien staat Motiv in de top 10 van Nederlandse ICT-bedrijven én in de top 10 ICT-dienstverleners. De security-specialist uit IJsselstein behoort hiermee tot de top ICT-bedrijven in Nederland.

Ieder jaar stelt financieel adviesbureau MBCF voor de Computable 100 de lijst met de financieel krachtigste ICT-bedrijven van Nederland samen. De lijst biedt inzicht in hoe het met de Nederlandse ICT-markt is gesteld. Voor het eerst wordt het resultaat gemeten over een periode van drie jaar, inclusief de omzetgroei. Motiv viel vorig jaar net buiten de top 50 en is ten opzichte van vorig jaar 27 plekken gestegen naar de top 25.
 
De Nederlandse ICT-markt groeit gestaag en is de afgelopen drie jaar met gemiddeld 2,4 procent gegroeid. Het component informatiebeveiliging krijgt een steeds belangrijkere rol binnen de ICT. Dit merkt ook Aksel Dorèl op, algemeen directeur van Motiv: “Aan ICT wordt steeds hogere eisen gesteld en de aandacht voor security wordt daardoor alleen maar groter. Dat merken wij bij onze klanten, waar steeds meer vraag is naar specifieke securitykennis die nodig is om veilig zaken te doen in een digitaliserende wereld.”