Persberichten

Persberichten van Motiv

<1 2 3 4 5>
 • Motiv-SOC-PB Onderzoek toont aan dat Motiv’s Security Operations Center tot de wereldtop behoort
  Gepubliceerd op: 23-05-2019

  Het Security Operations Center (SOC) van Motiv ICT Security behoort tot de wereldtop. Dit blijkt uit recent onafhankelijk onderzoek van Micro Focus onder 210 SOC’s wereldwijd. In het assessment meet Micro Focus de mate van volwassenheid van SOC’s aan de hand van het Security Operations Maturity Model (SOMM). Een hogere mate van volwassenheid betekent dat een SOC haar dienstverlening op consistente wijze uitvoert en continu investeert in het meten en bijsturen ervan. Hoe hoger een SOC scoort op volwassenheid, hoe beter de dienstverlenende partij erachter in staat is de digitale weerbaarheid van haar klanten te vergroten.

  Lees meer..
 • Beeld Virtual Reality Experience Motiv lanceert VR-lespakket in strijd tegen cyberpesten
  Gepubliceerd op: 26-03-2019

  Motiv ICT Security en het Consortium tegen Cyberpesten lanceren de gratis VR-lesmethode ‘Doe iets!’, gericht op leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Het lespakket is gebaseerd op een VR-film die leerlingen laat ervaren wat de impact is van online pesten op een slachtoffer. Motiv en het Consortium tegen Cyberpesten vervullen met het lespakket de toenemende behoefte van scholen om dit groeiende maatschappelijke probleem bespreekbaar te maken, aan te pakken en een gedragsverandering te bewerkstelligen. Scholen kunnen op cyberpesten.motiv.nl meer informatie vinden en zich kosteloos aanmelden om gebruik te maken van het lespakket. Dat bestaat onder andere uit een digibordmodule en een set VR-brillen.

  Lees meer..
 • Aksel Dorèl Motiv versterkt positie met Aksel Dorèl als mede-eigenaar
  Gepubliceerd op: 20-11-2018

  ICT-security specialist Motiv maakt bekend dat Aksel Dorèl (46) is toegetreden tot de aandeelhouders van de organisatie. Dorèl is sinds 1 april 2014 werkzaam bij Motiv en sinds april 2015 actief als algemeen directeur. In die rol is hij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse besturing en de groei van de organisatie, hetgeen heeft geleid tot een verdubbeling in omzet en aantal mensen.

  Lees meer..
 • Motiv-SOC-PB Motiv opent Nederlands modernste SOC in historisch pand
  Gepubliceerd op: 13-09-2018

  IJsselstein, 13 september 2018 – Motiv ICT Security opent een vernieuwd hightech Security Operations Center (SOC). Dit modernste SOC van Nederland is gevestigd op een historische locatie in IJsselstein, op de plek waar 20 jaar geleden de geschiedenis van Motiv begon. Dit SOC monitort niet alleen dreiging, er wordt ook actief gezocht naar dreigingen en ingegrepen voordat een incident plaatsvindt. De groei van Motiv en de toenemende behoefte van klanten aan 24/7 managed security zijn de redenen voor het verhuizen en verder professionaliseren van het center. Met het vernieuwde hightech SOC kan Motiv nog meer organisaties op het allerhoogste niveau beveiligen tegen kwetsbaarheden, cyberaanvallen en datalekken.

  Lees meer..
 • MA_logo_vierkant_payoff Motiv lanceert unieke cybersecurity academy
  Gepubliceerd op: 14-06-2018

  Te vaak sluiten de vaardigheden van HBO en universitair opgeleide specialisten in ICT-security nog niet volledig aan op de marktbehoefte. Motiv ICT Security heeft besloten niet op de onderwijsinstellingen te wachten in haar zoektocht talent maar het heft in eigen hand te nemen en Motiv Academy op te richten.

  Lees meer..
 • Neem contact op met

  Bastiaan Bakker (2)

  Ir. Bastiaan Bakker

  Directeur Business Development

  +31 30 6877 007

  Neem contact op per e-mail