Persberichten

Persberichten van Motiv

<1 2 3 4 5>
 • VNG-tekenmoment-1 Protinus IT, Motiv ICT Security en Vodafone Business winnen aanbesteding GGI-Veilig
  Gepubliceerd op: 16-07-2019

  Protinus IT, Motiv ICT Security, en Vodafone Business hebben als consortium twee van de drie definitieve gunningen gekregen van GGI-Veilig (Gemeentelijke Gemeenschappelijke Infrastructuur). De GGI-Veilig aanbesteding is uitgeschreven door de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) voor het vergroten van de digitale weerbaarheid van ruim 330 Nederlandse gemeentelijke organisaties. Het gesloten raamcontract heeft een initiële duur van vijf jaar. Gedurende deze periode zal het consortium de aangesloten gemeentelijke organisaties securitydiensten, -producten en -consultancy leveren, in mini-competities met de overige partijen uit de raamovereenkomst.

  Lees meer..
 • Motiv-Cisco-26-2500pix Motiv ICT Security en Cisco intensiveren hun samenwerking
  Gepubliceerd op: 25-06-2019

  Motiv ICT Security en Cisco intensiveren hun samenwerking om de gezamenlijke securitydienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. Motiv biedt als een van de eerste Managed Security Service Providers (MSSP) het volledige Cisco securityportfolio van producten en diensten aan.

  Lees meer..
 • Motiv-SOC-PB Onderzoek toont aan dat Motiv’s Security Operations Center tot de wereldtop behoort
  Gepubliceerd op: 23-05-2019

  Het Security Operations Center (SOC) van Motiv ICT Security behoort tot de wereldtop. Dit blijkt uit recent onafhankelijk onderzoek van Micro Focus onder 210 SOC’s wereldwijd. In het assessment meet Micro Focus de mate van volwassenheid van SOC’s aan de hand van het Security Operations Maturity Model (SOMM). Een hogere mate van volwassenheid betekent dat een SOC haar dienstverlening op consistente wijze uitvoert en continu investeert in het meten en bijsturen ervan. Hoe hoger een SOC scoort op volwassenheid, hoe beter de dienstverlenende partij erachter in staat is de digitale weerbaarheid van haar klanten te vergroten.

  Lees meer..
 • Beeld Virtual Reality Experience Motiv lanceert VR-lespakket in strijd tegen cyberpesten
  Gepubliceerd op: 26-03-2019

  Motiv ICT Security en het Consortium tegen Cyberpesten lanceren de gratis VR-lesmethode ‘Doe iets!’, gericht op leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Het lespakket is gebaseerd op een VR-film die leerlingen laat ervaren wat de impact is van online pesten op een slachtoffer. Motiv en het Consortium tegen Cyberpesten vervullen met het lespakket de toenemende behoefte van scholen om dit groeiende maatschappelijke probleem bespreekbaar te maken, aan te pakken en een gedragsverandering te bewerkstelligen. Scholen kunnen op cyberpesten.motiv.nl meer informatie vinden en zich kosteloos aanmelden om gebruik te maken van het lespakket. Dat bestaat onder andere uit een digibordmodule en een set VR-brillen.

  Lees meer..
 • Aksel Dorèl Motiv versterkt positie met Aksel Dorèl als mede-eigenaar
  Gepubliceerd op: 20-11-2018

  ICT-security specialist Motiv maakt bekend dat Aksel Dorèl (46) is toegetreden tot de aandeelhouders van de organisatie. Dorèl is sinds 1 april 2014 werkzaam bij Motiv en sinds april 2015 actief als algemeen directeur. In die rol is hij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse besturing en de groei van de organisatie, hetgeen heeft geleid tot een verdubbeling in omzet en aantal mensen.

  Lees meer..
 • Neem contact op met

  Bastiaan Bakker (2)

  Ir. Bastiaan Bakker

  Directeur Business Development

  +31 30 6877 007

  Neem contact op per e-mail