Persberichten

Persberichten van Motiv

<1 2 3 4>
 • logo-cyberveilig-nederland-1 Nieuwe branche-organisatie ‘Cyberveilig Nederland’ wil samenleving digitaal weerbaarder
  Gepubliceerd op: 14-03-2018

  Acht cybersecurity dienstverleners nemen het initiatief tot de oprichting van de branche-organisatie Cyberveilig Nederland. Doel van de organisatie is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen. Computest, Fox-IT, Guardian 360, Hoffmann, Motiv, Northwave, QSight IT en Zerocopter hebben daarvoor een overeenkomst gesloten en nodigen andere dienstverleners binnen de sector uit zich bij dit initiatief aan te sluiten.

  Lees meer..
 • Header-NXTApps Motiv lanceert onafhankelijk label NXTApps
  Gepubliceerd op: 13-02-2018

  Motiv ICT Security zet een nieuw onafhankelijk label in de markt: NXTApps. NXTApps is de next step in de ontwikkeling van veilige, mobiele en/of maatwerkapplicaties die klanten helpt hun digitale transformatie te versnellen.

  Lees meer..
 • 2 Jurgen Jurgen van der Meer nieuwe Directeur Operations bij Motiv
  Gepubliceerd op: 16-01-2018

  ICT security-specialist Motiv heeft Jurgen van der Meer (49) per 1 januari tot Directeur Operations benoemd. Van der Meer is in zijn nieuwe functie eindverantwoordelijk voor Operations en verantwoordelijk voor de aansturing van de business lines Managed Security Services, Business Consulting en Applicatieontwikkeling.

  Lees meer..
 • Visual voorkant lowres Motiv lanceert Security Awareness VR Experience
  Gepubliceerd op: 5-04-2017

  Motiv introduceert daarom de ‘Security Awareness Virtual Reality Experience’, een innovatieve toepassing van VR-technologie ter bevordering van security awareness. Op 5 en 6 april 2017 presenteert Motiv tijdens The Digital Dutch 2017, hèt event over digitale transformatie, voor het eerst de nieuwe toepassing.

  Lees meer..
 • RedSocks_Security_Award_Excellence_2016-thumbnail-vierkant Motiv ontvangt de RedSocks Security Award of Excellence
  Gepubliceerd op: 27-03-2017

  Motiv heeft van RedSocks Security de Award of Excellence 2016 ontvangen. Door het contracteren van het hoogste aantal nieuwe klanten heeft Motiv deze waardering van RedSocks Security ontvangen.

  Lees meer..
 • Neem contact op met

  Bastiaan Bakker (2)

  Ir. Bastiaan Bakker

  Directeur Business Development

  +31 30 6877 007

  Neem contact op per e-mail