Jurgen van der Meer nieuwe Directeur Operations bij Motiv

Gepubliceerd op: 16-1-2018

ICT security-specialist Motiv heeft Jurgen van der Meer (49) per 1 januari tot Directeur Operations benoemd. Van der Meer is in zijn nieuwe functie eindverantwoordelijk voor Operations en verantwoordelijk voor de aansturing van de business lines Managed Security Services, Business Consulting en Applicatieontwikkeling.

Van der Meer heeft een rijke ervaring opgebouwd in IT-managementrollen bij verschillende organisaties, waaronder de laatste 5 jaar bij hightechbedrijf ASML, waar hij actief was als Director IT Infrastructure Services en Director IT Application Services.
Deze ervaring zal hij gebruiken om de cybersecuritydiensten van Motiv naar een nog hoger volwassenheidsniveau te brengen en daarmee de klanttevredenheid nog verder te verhogen.
 
Jurgen van der Meer over zijn nieuwe stap: ”De securitymarkt is dynamisch: Nieuwe bedreigingen en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Teneinde cybercriminelen continu voor te blijven moeten securitybedrijven in staat zijn steeds sneller te innoveren. Door een unieke combinatie van een eigen Security Operations Centre (SOC) en applicatieontwikkeling is Motiv de Managed Security Services Provider die deze flexibiliteit en innovatie kan bieden. Ik ben dan ook trots dat ik met dit team en onze partners de klanten van Motiv optimaal van dienst kan zijn.”
 
Aksel Dorèl, Algemeen Directeur van Motiv, over de benoeming van Van der Meer: “De ervaring en expertise van Jurgen van der Meer zijn een waardevolle aanvulling. Met zijn komst zetten wij een volgende stap in de verdere groei van Motiv als innovatief securitybedrijf, die in lijn ligt met onze strategie 2020.“
 
Het managementteam van Motiv bestaat uit Aksel Dorèl (Algemeen Directeur), Ton Mooren (Financieel Directeur), Vincent Kalkhoven (Directeur Business Innovation & Development) en Jurgen van der Meer (Directeur Operations).
 

Meer informatie

Marcommit
Lisanne van der Drift
035-5822730
motiv@marcommit.nl

Neem contact op met

1

Jurgen Van der Meer

Directeur Operations

Operations

+31 30 6877 007

Neem contact op per e-mail