Motiv organiseert Masterclass Cybersecurity en Malware

Gepubliceerd op: 9-3-2017
Motiv organiseert Masterclass Cybersecurity en Malware

Op 4 april 2017 organiseert Motiv een masterclass cybersecurity voor studenten, starters en young professionals. De avondmasterclass staat volledig in het teken van het bijspijkeren van de kennis over malware. Basisonderwerpen als cybersecurity, verschillende soorten malware, de desastreuze gevolgen ervan en de geschiedenis van computervirussen komen aan bod. Bovendien krijgen deelnemers de mogelijkheid om in gesprek te gaan met vakliefhebbers. 

Studenten, starters en young professionals krijgen introductie in cybersecurity

Cybersecurityspecialist Jacques Tuin

De interactieve sessie wordt geleid door cybersecurityspecialist Jacques Tuin. Tuin is (technisch) gastdocent op het gebied van malware-analyses en heeft een enorme schat aan ervaring. Sinds 1999 is hij actief op het gebied van information security. Zo was hij voorheen security-expert bij de politie en heeft bij de Nationale Recherche gewerkt als senior adviseur op het gebied van forensische IT en bestrijding van cybercrime. 

Programma

18:30 uur | Inloop
19:00 uur | Start Masterclass Cybersecurity & Malware
21:00 uur | Borrel en netwerken 

Aanmelden

De masterclass vindt plaats bij Motiv op locatie Poortdijk 13 IJsselstein. Deelname is kosteloos. Meer informatie en aanmelden kan via: https://www.motiv.nl/events/motiv-events/masterclass-cyber-security-en-malware.

Meer informatie

Marcommit
Jill Faro
035-5822730
motiv@marcommit.nl

Neem contact op met

IMG_9887-3 (1)

Bianca Perfors

Talenten Specialist

+31613001895

Neem contact op per e-mail