Op zoek naar ICT Security oplossingen?

Oplossingen voor informatievoorziening- en beveiliging

Bij het ontwikkelen van onze diensten en oplossingen maken wij gebruik van de producten van toonaangevende leveranciers. Uitgangspunt is dat de producten die wij bij onze klanten toepassen, passen binnen de gekozen oplossing. In de visie van Motiv mag het nooit het geval zijn dat een oplossing wordt aangepast aan het product.

Security

Onze organisatie bestaat uit security experts, ethical hackers en ervaren ontwikkelaars. Hun expertise is in het bijzonder gericht op het leveren van security-oplossingen voor onze klanten. Daarvoor werken wij sterk samen met marktleiders binnen de diverse type security-producten. Om de juiste trends en ontwikkelingen te volgen, stellen wij jaarlijks een Motiv Magic Quadrant op.

Motiv Magic Quadrant

Motiv maakt sinds 2007 jaarlijks een Motiv Magic Quadrant. Hierin waarderen wij vendoren en producten op visie, referenties, producteigenschappen en lokale mogelijkheden voor ondersteuning en training. Het resultaat is grip en controle op uw IT omgeving. Het kwadrant is een afgeleide van het Gartner Magic Quadrant, zodat het kwadrant eenvoudig te interpreteren is. Hiermee is het MMQ model een middel om sturing te geven aan innovatie, marketing, sales en thema-management.

Motiv als partner

Motiv biedt advies en ondersteuning voor productselectie, architectuur, ontwerp, implementatie, producttraining en beheer. Voor grootzakelijke omgevingen kunt u met Motiv vaste afspraken maken voor levering en onderhoud. Motiv komt met beveiligingsoplossingen die, voor elke specifieke situatie, exact doen wat ze moeten doen.

Indien u interesse heeft in of vragen heeft over onze producten kunt u voor meer informatie contact opnemen met afdeling Inside Sales:
E-mail: inside-sales@motiv.nl
Telefoon: +31 (0)30 68 77 007