Application Delivery Control

Applicaties zijn de drijvende kracht achter innovatie en winstgevendheid, en stellen uw organisatie in staat om nieuwe trends te benutten zoals Cloud Computing, Mobility en Software-Defined Networking. Uw ICT-afdeling is echter afhankelijk van uw ICT-infrastructuur voor het faciliteren van uw applicatiebehoeften en dient er daarbij tevens voor te zorgen dat uw applicatielandschap altijd snel, beschikbaar en veilig is.

Intelligent ontsluiten van applicaties

Application Delivery Control biedt inzicht in uw applicatieverkeer en geeft u controle over de afhandeling daarvan. Het transformeert chaotische netwerkverkeersstromen in logisch gestructureerde datastromen, het selecteert op basis van de beschikbaarheid, de prestaties en de beveiliging van uw applicatieservers de juiste bestemming. Dankzij Application Delivery Control kunt u uw applicaties eenvoudiger ontsluiten.

Volwaardige proxy, volledige controle

Application Delivery Control biedt volwaardige proxy functionaliteit en stelt u in staat om het verkeer van en naar uw applicaties te controleren, te manipuleren en te dirigeren. Van eenvoudige load balancing functies tot en met het intelligent afhandelen van verkeersstromen op basis van oorsprong, bestemming en applicatiestatus, met Application Delivery Control heeft u volledige controle over uw applicatieverkeer.

Optimaliseer uw applicatielandschap

Application Delivery Control optimaliseert de snelheid en betrouwbaarheid van uw applicaties op zowel netwerk- als applicatieniveau. Dankzij continue monitoring en analyse van verbindingen, protocollen en de status van uw applicaties en applicatieservers, en het afladen van content en cryptografische functies, verbetert Application Delivery Control de laadtijd en de gebruikerservaring van uw applicaties aanzienlijk.

Verbeterde prestaties en beveiliging

Application Delivery Control voorziet in het afhandelen van resource-intensieve cryptografische operaties, ontlast daarmee uw applicatieservers en reduceert de kosten met betrekking tot beheer en aanschaf van cryptografisch sleutelmateriaal en corresponderende digitale (SSL/TLS) certificaten. Application Delivery Control maakt op deze manier tevens het controleren van versleuteld (HTTPS) applicatieverkeer mogelijk.

Application Delivery Control heeft de volgende kenmerken:
  • SSL Acceleration
  • Real-Time Analytics
  • Full Elasticity
  • Strong Security
Application Delivery Control bestaat uit de volgende onderdelen:
  • Application Delivery Control
Application Delivery Control integreert met de volgende oplossingen:
  • Web Application Firewall
Application Delivery Control is beschikbaar in de volgende varianten:
  • Hardware Appliance
  • Software Appliance (Virtual Edition)
  • Private Cloud (OpenStack, VMware NSX, Cisco ACI)
  • Public Cloud (Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform)
Application Delivery Control is gebaseerd op technologie van F5 Networks 

Meer weten over Application Delivery Control? Neem contact met ons op via 030 6877 007 of via inside-sales@motiv.nl 

Neem contact op met

Simon-van-den-Bos-NEW

Simon van den Bos

Product Manager

Web security | Anti-DDoS | Application Delivery Control

+31 30 68 77 007

Neem contact op per e-mail